Debrecenben valahol cserélnek iPhone kamerát? Vagy esetleg ezt otthon meg tudnám magamnak csinálni?
iPhone 11- betört a kamera, nem tudok fotózni vele
Olvastam, hogy elvileg ezt otthon is ki tudom cserélni? Valaki aki ért hozzá megköszönném a tanácsokat
Érdemes e megcsináltatnom? Képernyő is betört de az a legkevesebb, viszont nem engedhetem meg magamnak egy új telefon vásárlását jelenleg
Nagyon meglepődnék, ha egy szana-széjjel tört, 3 generációval ezelőtti telefon javíttatása nem anyagi totálkár lenne.
Ballagj el telefonszervizekbe és kérj árajánlatot. Mondjuk itt az is elég érdekes kérdés lenne, hogy milyen kamerát tennének a helyére, eredetit vagy utángyártottat?
Plusz a kamera csere esetén szerintem annak is megvan az esélye, hogy a már amúgy is sérült kijelző még rosszabb állapotba kerül.
Otthoni bütykölést nem javasolnék, kivéve ha már csináltál hasonlót és/vagy nem kapnál sírógörcsöt attól, ha 5 perc alatt úgy elb..sznád az egészet, hogy lehetne kidobni a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!