Tényleg nem gyártanak már Ssung corbyt? Anyukám megkérdezte a Vodafon boltban, és azt mondta neki a nőci, h leálltak a gyártásával, mert tavaly volt "Trendy".
Figyelt kérdés
És még 2 kérdés:Milyen telefon a Samsungs5230??
Milyen árban van???
Illetve,milyen árban van a Nokia s5230???
Köszi előre is!
2010. okt. 12. 13:10
1/9 A kérdező kommentje:
Bocs,Samsung corby.
2010. okt. 12. 13:10
2/9 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy Nokia s5230, csak Nokia 5230...
Amúgy ne sajnáld, a corby úgyis egy sz.r.
s5230 valamivel jobb, bár az se egy nagyon jó telefon. Kb 27-30ezer forintba kerül, gondolom 10-14 közötti vagy, akkor pont megfelel neked.
Nokia 5230 35-40ezer körül van, de sokkal jobb az s5230nál.
3/9 anonim válasza:
nekem nokia 5230-om van, nagyon jól működik, csak ajánlani tudom!
4/9 bp1985 válasza:
Látom megtaláltátok a 2 legsilányabb telefont. Olvass teszteket, de ne hivatalosat, hanem tulajdonosok leírás alapján. s5230 20 forintot nem ér. Gyenge, ócska műanyag, sz@r kamera, meghalásra hajlamos kijelző, gyakori sw probléma. Más telefont keress. Nokia 5230 a 2mpx-es kamerájával szebb képet csinál, mint az s5230 a 3 mpx-el. Keress más telefont, ha nem akarsz szívni. Vaterán körbenézel, mindenki már ehhez árul alkatrészt, mert olyan nagy a meghibásodási aránya, hogy meg lehet élni belőle. Bnőmnek volt, el is adta, amikor a fél éves telefonba 4. érintő volt.
5/9 A kérdező kommentje:
Ja bocsi,5230
És aki sza.rnak nevezi bekaphatja -_-"
2010. okt. 12. 19:54
6/9 anonim válasza:
1. vagyok.Oké, elő vele, bekapom! :D
De amúgy meg tényleg sz.r...
7/9 anonim válasza:
Amúgy Media Marktban még lehet kapni korbit .
8/9 bp1985 válasza:
Ha előveszed, én is bekapom. Segítek az embereknek, hogy ne vegyenek sz.rt, erre lefikáznak. Tudod mit. Vedd meg, és szívj vele.
9/9 A kérdező kommentje:
OKÉ!!!!köszi a sok "kedves" választ!!!SZOPJÁTOK... -.-
2010. okt. 13. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!