Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hirtelen nem érzékeli az sd...

Hirtelen nem érzékeli az sd kártyát?

Figyelt kérdés
A telefonom hirtelen elkezdte nem érzékelni az sd kártyát. Azt írja a telom, hogy nem támogatott eszköz! Eddig nem volt vele gondja, x éve benne van az sd kártya. Már kivettem az sd-t újra beraktam, azt hittem rendbe fog jönni a dolog, de nem így történt. Sok fontos adatom van az sd-n! Mit javasoltok?
2023. jún. 16. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg más eszközben. Ott se megy akkor kuka a kártya.

Ha nagy fontosak az adatok akkor keress egy céget aki foglalkozik adatmentéssel. SD kártyáról nem tudom milyen eséllyel tudnak adatot visszaállítani, de egy próbát megér

2023. jún. 16. 22:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha az adatok csakis az SD kartyan vannak meg, akkor azok nem is annyira fontos adatok. Ha azok lennenek, lenne roluk masolatod.

Amugy siman lehet hogy oxidalodott az erintkezo, kosz kerult ra, de az is hogy a kartya egyszeruen tonkrement. Nem az orokkevalosagnak vannak ezek tervezve.

2023. jún. 16. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!