Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért drágább a Vodafonnál...

Miért drágább a Vodafonnál ugyanaz a telefon, mint egy webáruházban?

Figyelt kérdés
azért, mert használt, vagy mert a Vodafon annyit rátesz még?
2023. jún. 16. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert a Vodafone ára gondolom a gyártó helyi vezetése által meghatározott ajánlott fogyasztói áron értékesít, a random webshop meg megveszi külföldről olcsóbban az eszközöket, aztán jobb esetben nem az ÁFA-t elcsalva eladja itthon, garanciális hiba esetén meg vagy tojik a fejedre, vagy nem.
2023. jún. 16. 17:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem! Összehasonlítottam a két készüléket, mármint a Vodafon és a webshop ugyanazon készüléket, és van, ami nem egyezik pl. arcfelismerés, a vodafonosnál van, a webshoposnál nincs. És még vannak apróbb eltérések, ez, hogy van akkor? A másik kérdésem, ha jól értem, amit írtál, hogy akkor tehát, ha elromlik a készülék, akkor nem vihetem be bármelyik üzletbe, hanem vissza kell küldenem a webshophoz? Meg írja, hogy nincs hozzá töltőfej sem, mármint a webshoposnál, mert a gyártó állítólag nem mellékelt hozzá. A Vodafonásnál nem tudom van-e, akkor lehet ott sincs, külön meg kell vennem?
2023. jún. 16. 18:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként rajta van az áfa is a webshopnál, de még így is olcsóbb, mint a vodafonnál.
2023. jún. 16. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán mégsem ugyanazok. Melyik kettőről van szó?
2023. jún. 16. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem te nem ugyanazokat a készülékeket nézed...

"akkor tehát, ha elromlik a készülék, akkor nem vihetem be bármelyik üzletbe, hanem vissza kell küldenem a webshophoz"

Naná, miért mit gondoltál? Veszel egy telefont a Jani webshopjában és ha nem jó a telefon, akkor elviszed a Vodafoneba vagy mi? :D

2023. jún. 16. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!