IPhone 11 hirtelen kikapcsolt és azóta se kép se hang?
Figyelt kérdés
Szerintetek meg fogják tudni javítani? Jovoheten lesz csak pénzem meg csináltatni. Este kikapcsolt és hiába próbáltam hard resetelnj, semmire sem reagál. Még azt sem mutatja, hogy töltsem vagy valami. Teljes sötétség van. Mi lehet a baja?2023. jún. 16. 07:15
11/13 Szervizmérnök úr válasza:
"ilyen hirtelen meg tud hibásodni egyáltalán egy tökéletesen működő telefon?"
Nem csak telefon, bármi. Évtizedek óta ezt hallom a panaszkodó ügyfelektől. Soha nem is értettem, valamilyen előzetes bejelentést várnak a készüléktől?
"Kedves tulajdonosom! Nem sokáig bírom már ezeket ezeket a műsorokat elviselni! Holnap vége, készülj fel lelkileg! Szóltam!"
12/13 A kérdező kommentje:
De nagyot szóltál okoska…
2023. jún. 16. 14:55
13/13 Szervizmérnök úr válasza:
Intelligencia... Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!