Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SD kártyára miért nem tölti...

SD kártyára miért nem tölti le a telefonom a képeket videókat?

Figyelt kérdés
Most tetettem 32 GB kártyát mert minden alkommal azt üzente a gép hogy kevés a szabadterület.Pedig a SD kártya majdnem hogy üres.Samsung galasy s4.

2023. jún. 15. 11:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#9 Az appokat a belső tárjelyre telepíti, maximum az alkalmazás egyéb adatait (obb fájlok, letöltések, kiegészítők, képek, stb) pakolja a kártyára.
2023. jún. 15. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:
44%

10

A Honor 8-on max Android 8.0 van.

A Samsung GALAXY S4-en max 5.0.

Szóval ezeken még simán lehet, hogy SD kártyáról futnak az appok.

2023. jún. 16. 10:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, hogy hol olvasták a kommentelők, hogy appot akár futtatni, mikor letöltésről beszélt.

Mindenesetre az sd kártyára másolj át képeket, videókat, vagy egyéb adatokat, és akkor lesz szabad terület a telefonon. Vagy az alapértelmezett tárhelyet állítsd át.

2023. jún. 23. 06:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha még számítógépről akarsz rámásolni, akkor külön tárhelynek fogja érzékelni az sd kártyát, és nem vonja össze a telefonéval a tárhelyet.
2023. jún. 23. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!