Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi olyan nagyon jó az iphone-ban?

Mi olyan nagyon jó az iphone-ban?

Figyelt kérdés

mitől kerül ennyibe? elolvastam a 4g mobilarénás tesztjét de semmit nem fedeztem fel benne azon kivül hogy erős proci sok ram és sok tárolókapacitása van és jó a kijelzője.

:S

persze vannak benne jó dolgok mint pl az 5 mp kamera de ez ma már elvárható bőven.

2010. okt. 11. 23:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
en biztos nem fogom megvenni csak erdekel ez a tema mert mar nagyon feltuno
2010. okt. 12. 00:10
 12/16 bp1985 ***** válasza:
Ne is vedd meg. Életem legboldogabb pillanata volt, amikor kifizették a 3gs-ért az árát, és mentem megvenni a hd2-őt.
2010. okt. 12. 00:12
 13/16 anonim ***** válasza:
rendkívül silány minőségű kínai elektronikát ennyiért elsóznak. Mert nagyon ügyesek.
2010. okt. 12. 01:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Létezik SciPhone, ami gyakorlatilag az iPhone koppintása. Külföldi ügyfelektől kaptam egyet Hong-Kongból. Egy infomókus barátom kicsit dolgozott rajta, most ugyanannyit tud, mint az iPhone és 35e Ft volt átszámolva...

Szerintem netről is lehet rendelni. Egyetlen hátránya, hogy baj esetén nehéz javíttatni, bár eddig nem volt még szükség rá.

2010. okt. 12. 06:22
 15/16 anonim ***** válasza:
romániában az iPhone 572,83 EURo
2010. okt. 12. 13:37
 16/16 A kérdező kommentje:
még az is brutális 160eft körül van átszámolva.
2010. okt. 12. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!