Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Barátom 30-as, és nem jó Neki...

Barátom 30-as, és nem jó Neki a facebook. Bevitte T-mobilba, azt mondták, hogy pénzért betudják állítani a netet. Másnak viszont ingyen. Hogy lehet ez? Mit tudunk csinálni, hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 21:08
 1/5 bp1985 ***** válasza:

Használd a kereőt baloldalon, nem te vagy az első, aki megkérdezi, vagy segítek neked, és megkeresem helyetted, hogyan is működik. (ez a t-mobile oldala, mindenki számára elérhető)

[link]

Viszont ha képet nézel, üzenetet írsz, már fizetsz. A kezdőoldalt ingyen tudod nézni kb, és ennyi. Nagy átverés.

2010. okt. 11. 21:10
 2/5 anonim válasza:

Bnőm üzenőfalra tud írni meg beszélgetni mégsincs rajta pénz...

Egyébként mindig ezt az oldalt linkelik be, lehet nektek érthető de én ebből semmit nem értek. Pontosabban érteni értem ami oda le van írva, de hogy előrébb nem jutok vele az tuti...

2010. okt. 11. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Volt a dominómon 120ft, felmentem lekapta 0-ra és persze utána is megy... de a főoldalon már nem tölti be a reklámot. Amig volt rajta pénz, addig betölötte egyenleget lekapta. Vigyázni kell vele. CSAK 0FTOS DOMINÓRÓL AJÁNLOM! Előfizuról fel se mertem menni...
2010. okt. 11. 21:53
 4/5 bp1985 ***** válasza:
Ezen mit nem lehet érteni? Nem vagyok t-mobilos, soha nem is voltam, facebookozni meg eszembe sem jut telefonról. Előfizetsz a net start csomagra, beírod, hogy 0.facebook.com, és már fent is vagy.
2010. okt. 11. 21:56
 5/5 anonim válasza:
21:56: Akkor pontosítok, bnőm nem előfizetős, feltöltőkártyás.
2010. okt. 11. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!