Tenyleg azok a gazdagok, akik a nem hasznalnak tokot?
azt irjak, hogy a gazdagabbak igy mutassak, hogy ha eltorik tudnak venni masik telefont, nem kell ra tok.
én tokban tartom mėghozå összecsukhato tokban telefonom és ha hivnak csak kihajtom tokot és tudok telefonálni viszont igy nem megy tönkre ha le esik. földre sajna az előzö telefonomon nem volt ilyen tok igy tönkreis ment.
ja ésnem 3000ft csak max 5 euro volt az Aliexpressröl.
Nem.
Azok a gazdagok akiknek sok pénze van.
a kérdésnek van valóságalapja...
Én szegény vagyok, tokot és védőfóliát is használok, mert nem tudok évente/kétévente telefont venni. Ha eltörne, akkor vagy törötten kéne használnom, vagy maradna a butatelefon...
Vagy csak egyszerűen szeretnék használni a telefont, amit vettek, és nem a 3000 forintos tokot fogdosni?
Jópár éve már a felsőkategóriás telefonok olyanok, hogy leejtheted minden védelem nélkül, akkor sem lesz semmi bajuk. Én pl fóliát nem használok évek óta, tokot még mindig igen, mert a frász bennem van. Pedig tudom jól, hogy már nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!