Van olyan Android app, amivel úgy lehet letiltani bizonyos számokat, hogy neki kicsörögjön végig csak nekem ne jelenjen meg semmi?
Ha simán blokkolom, akkor az első híváskor neki egyszer kicsörög, majd kinyomódik, majd a következő híváskor azonnal kinyomódik, ebből okosabbak tudják, hogy valószínűleg tiltva lettek.
Ha viszont hagyom kicsörögni, akkor tudom azt mondani, hogy otthon hagytam a telefont, le volt némítva, stb.
Létezik olyan app, ami ezt tudja?
"Létezik olyan app, ami ezt tudja?"
Ez nem app kérdése, ne is keress ilyet.
6-os: Csak annyit, hogy a főnökökkel, megbízókkal nem illik összerúgni a port. Tudok hivatkozni számtalan dologra, hogy kint voltam a kertben, le volt némítva a telefon, stb. Vannak idióta emberek, akiket megnyugtat a maguk módján, ha végigcsörög a telefon, próbálkoznak 4x-5x, kiengedik a gőzt és utána visszahívom őket pár óra múlva. De ha kisípol, akkor dühösek lesznek én meg nem akarok ügyfeleket veszíteni.
7-es: Ismerem a módszert, ennek automatizálására kellene egy app.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!