Hol tudok olcsóbban iPhone-t venni?
Tudtok esetleg olyan oldalakat ahonnan egy minimálisan olcsóbban iphonehoz tudnék jutni? Megbízható, korrekt oldalak érdekelnek.
Anno a mostani telefonomat is úgy rendeltem egy oldaltól de sajnos már nem emlékszem hogy mi volt az oldal neve. Olcsóbban tudtam megvenni.
A “akinek nincs pénze iPhone-ra az ne vegyen” kommenteket hanyagoljátok:))
Köszönöm
Te ismered az árukeresőt?
Mit értesz azon, hogy "minimálisan olcsóbban"? Mihez képest minimálisan olcsóbban?
"Az adott telefon újonnani áránál olcsóbban.. 50-60e Ft mondjuk.."
De... én nem értem még mindig. Árulja kismillió bolt ugyanazt a terméket. Vannak hivatalos viszonteladók, akiknél élni fog a gyártói és a kereskedői garancia is. Ezek a gyártó által ajánlott fogyasztói ár környékén árulják a készülékeket.
De ha valaki nem hivatalos viszonteladó - amivel semmilyen törvényt nem sért - akkor adhatja akármennyiért. Külföldről behozott, gyártói garanciával nem rendelkező telefonokat lényegesen olcsóbban szoktak kínálni.
Keress rá, arra a Googleben, például arra hogy "árukereső iphone 14" aztán nézd meg az ajánlatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!