Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen töltőt vegyek a telefon...

Milyen töltőt vegyek a telefonomhoz?

Figyelt kérdés

Szervízelésre szorult a töltőcsatlakozó a telefonomban, de az eddigi töltő nem tölti. Átmenetileg a Macbook Pro-m töltőjével tudom tölteni. Van egy iPad Air M1-em is, ahhoz is ugyanez a töltő jó. Viszont kellene vennem a telefonhoz is töltőt de nincs ötletem.

Ez jó lehet?

[link]

Vagy linkeljetek már olyat, ami szóba jöhet. Teljesen vakon vagyok az ügyben.

2023. jún. 3. 13:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%

"nem teli hanem lyukas közepű"

"Üdv, egy iStyleos😉"

Nincs több kérdésem.

Nálatok vásároltam az iPadjaim meg a Mac-jeim, de inkább keresek másik boltot ha ilyenek dolgoznak ott.

Milyen az a lyukas közepű??

2023. jún. 3. 13:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Milyen telefonhoz kell? A töltőfej lényegében mindegy, legfeljebb lassabban tölt majd az egyik töltővel mint a másikkal. Manapság minden töltőfejen USB csatlakozó van, aminél az U betű jelentése az hogy univerzális. Magyarul: mindegyik jó lesz. A kábel viszont már nem feltétlenül kell hogy egyezzen. Van microusb, usb-c és lightning csatlakozó. Az iPad m1 és MacBook is usb-c csatlakozót használ. Ha a telefonba is ilyen megy akkor az kell neked.

#9 egy ilyen “teli meg lyukas közepű” után nem dicsekednék azzal hogy istyelos vagyok. Sőt, azt is letagadnám hogy bármi közöm van az IT-hoz.

2023. jún. 3. 13:47
 13/18 anonim válasza:

Usb c😅 de szerintem is keress másik boltot inkább

Szia!

2023. jún. 3. 13:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem azt írod, hogy USB-C??

"A régebbi iPadek töltője jó az iPhoneokba is, amit írt az Air M1 az nem, mert az nem teli hanem lyukas közepű"

Anyám borogass!

A kábelt beledugod az iPhoneba, vagy iPadbe és a másik végét meg olyan USB-A, vagy USB-C töltőbe amilyen kábeled van. Maga az adapter kompatibilis a készülékke, fogja tudni tölteni, hiszen a PD szabványnak megfelel.

Komolyan nem hiszem el, hogy te egy iStyleben dolgozol. Max takarítóként...

2023. jún. 3. 13:53
 15/18 anonim válasza:
De segítőkészek vagytok amúgy😂 ezért nem is járok már ide mert egymást gyilkoljátok a kommentekben ahelyett, hogy segítenétek… vsz azért írta ezt hogy a kérdező is értse, mert megmondtahogy vakon van a témában
2023. jún. 3. 13:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Jó a választ megkaptam, köszönöm. Azt meg nyilván el tudom dönteni hogy amit az iPadbe be tudok dugni azt az iPhoneomba nem.
2023. jún. 3. 13:58
 17/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:

"Jó lesz, amit belinkeltél, laptop tötő nem is kell hozzá mert indokolatlan és magas V-os

Üdv, egy iStyleos"

Magas voltos, hogyan voltál képes ilyen ostoba szöveget elengedni, ezért én kiraknálak a szervizemből.

2023. jún. 3. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:

"ezért nem is járok már ide"

Most sem vagy itt ugye? :D

"egymást gyilkoljátok a kommentekben"

Ne haragudj, de az olyanokat mint az az ájszájlos kegyetlenül le kell gyilkolni, mert a baromságokat terjeszti. Ráadásul a saját üzletét is

"ahelyett, hogy segítenétek…"

Kérdeőz megkapta a segítséget. Az más kérdés, hogy pontosan megértette-e. Mert az ájsztájlos kavarása miatt elbizonytalanodhatott. Ezért is kell "gyikolni" az ilyen semmirekellőket. Ha tényleg ott dolgozik, akkor elég nagy a baj annál a cégnél ha ilyeneket is kénytelenek már felvenni. Legalább a csatlakozók neveit tanlja már meg!

2023. jún. 3. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!