Mennyibe kerül az előlap csere? Alul bővebben! -->
Van egy fekete s5230-as telefonom. [link]
Volt itt apunak egy ismerőse, és annak egy 5 éves kislánya.Anyukásat játszottunk XD -.-". Odaadtam neki a telóm egy kicsit. Mennek el, visszaadja. elrakom. Barátnőmmel (Utána. Áthívtam a kiscsajszi után, mert úgy éreztem, hogy lementem egy ovis szintjére :P) telefonoztunk, előveszi a tokból a enyém, és mondja h össze van karcolva. MEGKARCOLTA AZ AZ 5 ÉVES A MÉREGDRÁGA TELEFONOM!!!!! (jóisten gondolta h egy ari kislány így szétcs€szi :@) Mennyibe kerülne az érintőképernyő-rész csere? Kiskunhalason lakok. Van a közelbe valahol egy ilyen bolt??? A karc 2 cm hosszú, felfelé ível, jó mély :@
(az hót ziher h többet nem adom a kezébe a telóm!!!!!)
Előre is köszi!!!!
1.felesleges belinkelni ilyen képeket.
2.Ez az egyik legolcsóbb telefon,nem méregdrága egy 20ezer fontos mobil.Nekem betört a hd-esen a kijelző és csak az került kb 50.000be,szóval...
3.Hülye kisgyerekeknek nem adunk telefonokat.
4.Az nem a kijelző hanem az előlap.
Megoldás:Ha annyira zavar,akkor vegyél rá új előlapot.Ennyi.
Jól van na... engem mindig mindenki lecs€sz.. :(:(
1. nekem 40.000 ft-ba került!!!
2. az isten gondolta h így összekarcolja!
3. lehetnél kedvesebb!!!
a képernyő! bocsi, rosszul írtam :S :S :S :S.
a képernyő
és az elsőnnek mondtam h legyen kedvesebb
egybknt köszi
Miért legyek olyannal kedves,aki kiabáll?hmmmm (meg sok a marhaság)
40.000forintért vehetted,nemsok embert izgat,hogy annyival meghuztad.Amugy no para!olcsó rá a kijelző,mert nagyon sokat eladtak ebből és sok az utnágyártás és nagyon olcsó az előállítása ennek(nameg a mobilnak is).Nálunk a GSMShopban 18euro.
Nálam:
- érintőpanel 1800.-
- hátlap 1500.-
- komplett burkolat 4000.-
Ha kell, postán tudok küldeni ha van aki kicseréli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!