Ez egy jó telefon?

Figyelt kérdés
[link]

2023. jún. 2. 13:51
A kérdező szavazást indított:
nagyon jó
átlagos
rossz
38 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
Jó telefon
2023. jún. 2. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
Nagyon jó
2023. jún. 2. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Csodát ne várj tőle, de ha átlagos felhasználó vagy, akkor nem rossz választás.
2023. jún. 2. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Mik ezek a szavazatok?

Nem, ez nem egy jó telefon. 3 giga memóriával az Android szerencsével éppen nem fog szenvedni, de ha kap egy-két főverzió frissítést, akkor szinte biztosan annyi is lesz ennek a telefonnak.

Ez a telefon arra jó, hogy legyen egy telefonod, amivel ha muszáj, akkor tudsz fényképezni, navigálni meg alap dolgokat csinálni, lassan, töszmörgősen, ráérősen. Belépő szintű, alsó kategóriás készülék.

2023. jún. 2. 14:35
 5/8 NTBS ***** válasza:
48%
Ha a te céljaidnak megfelelő, akkor jó.
2023. jún. 2. 15:51
 6/8 anonim válasza:
69%

Én személy szerint utálom az A szériákat mert nagyon hamar tönkremennek.

Inkább a helyedbe megpróbálkoznék egy régebbi felsőkategóriával ami akár sokkal tovább fogja bírni.

2023. jún. 2. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:

32/3-ast már egyáltalán nem szabad megvenni, 64/4 GB ok. Kijelző felbontás jó, kijelző középszerű, nem túl kompakt, szerintem kényelmes használathoz nehéz (195 g), proci középkategóriás Mediatek. Samsung szoftvert lehet szeretni vagy utáni, de nálam 4 GB memóriával a Samsungos szoftver aggresszívebben dobálta ko adolhokat a memóriából, mint egy stock Android rendszer esetében. Akku elég jó.

A rosszra szavaztam, de az is igaz, hogy nincs hatalmas kínálat engem az árkategóriában, és végülis használható, ha nem zavar a kevés memória.

2023. jún. 2. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
35%
Sajnos az A13 az egyik legrosszabb az A szériában. Még az elődje (A12) is kenterbe veri.
2023. jún. 2. 17:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!