Mik ezek a szavazatok?
Nem, ez nem egy jó telefon. 3 giga memóriával az Android szerencsével éppen nem fog szenvedni, de ha kap egy-két főverzió frissítést, akkor szinte biztosan annyi is lesz ennek a telefonnak.
Ez a telefon arra jó, hogy legyen egy telefonod, amivel ha muszáj, akkor tudsz fényképezni, navigálni meg alap dolgokat csinálni, lassan, töszmörgősen, ráérősen. Belépő szintű, alsó kategóriás készülék.
Én személy szerint utálom az A szériákat mert nagyon hamar tönkremennek.
Inkább a helyedbe megpróbálkoznék egy régebbi felsőkategóriával ami akár sokkal tovább fogja bírni.
32/3-ast már egyáltalán nem szabad megvenni, 64/4 GB ok. Kijelző felbontás jó, kijelző középszerű, nem túl kompakt, szerintem kényelmes használathoz nehéz (195 g), proci középkategóriás Mediatek. Samsung szoftvert lehet szeretni vagy utáni, de nálam 4 GB memóriával a Samsungos szoftver aggresszívebben dobálta ko adolhokat a memóriából, mint egy stock Android rendszer esetében. Akku elég jó.
A rosszra szavaztam, de az is igaz, hogy nincs hatalmas kínálat engem az árkategóriában, és végülis használható, ha nem zavar a kevés memória.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!