Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobile Eco díjcsomagnál...

T-mobile Eco díjcsomagnál követhető a havi egyenlegem? *102# működik?

Figyelt kérdés

Először eco csomagot akartam, de azt mondták a t-mobilenál, hogy nem tudom nyomon követni az egyenlegemet, ezért végül a mix csomagba léptem be és lekorlátoztattam.

Mint véletlenül rájöttem itt is működik a *102# egyenleglekérdezés, mint a dominónál.

Ugyanígy nyomon tudnám követni az eco csomagban is az egyenlegemet? Jó lenne olcsóbbra váltanom anyagi okok miatt, de nem szeretném hogy a számla kézhezvételekor meglepetés érjen.

2010. okt. 11. 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem ECO van de ezen nem lehet használni ezt a kombinációt, mert nem korlátozott ez a csomag.

(Csak úgy megsúgom, hogy az egy nagy átverés, hogy 100%-ban lebeszélhető az 1850 ft, fizetni kell egy alapot ami 1480 ft asszem és ezen felül számláz(tiszta kamu az egész)). Úgyhogy szerintem jobban jársz a MIX-el, vagy akkor válaszd az ECO-t ha tudsz arra vigyázni, figyelni, hogy mennyit beszélsz le havonta. Nekem pl.: a szeptemberi számla az 2050 ft + 990.

De végül is nekem nem olyan nagy baj mert nagyon keveset sms-ezek, meg telefonálok.

Annyi, hogy a T-mobile honlapján van egy olyan, hogy My T-mobile és ott lehet tájékozódni az egyenlegről. Ott azt írja h mennyi ment már le.

2010. okt. 11. 16:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem Eco van már évek óta, és 100%-ban lebeszélhető.A számlán mindig rajta is van a végösszegnél hogy -1850 Ft!!

Tehát az előző rosszul tudja(tapasztalja).

Kérdésedre válaszolva pedig a kód nem működik econál de rém egyszerű követni az egyenleged!Én a t-mobil honlapján szoktam és fillérre pontosan tudom hol tartok!

2010. okt. 11. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!