Az iphone 13 mini vajon meddig lesz még kapható? Illetve vajon milyen logika alapján vezetik ki az egyes modelleket? Már se 12 pro-t, se 13 prot nem lehet kapni, de 11-est még igem
Logikus magyaràzatnak tünik, amit írsz.
A 14 proval én is szemezek a kamerája miatt (most egy SE2-m van), de nekem ez nagyon dràga sajna, ezért is gondolkodtam el a 13 minin/13 pro-n.
-a Pro telefonok gyártását mindig leállítják az utód megjelenésekor
-az alapmodellek gyártása három évig tart, de a 12 Mini nem volt elég népszerű, így csak két évig húzta (+ott volt a 13 Mini méltányos áron)
-az SE modellek a következő SE megjelenéséig vannak gyártásban
-van olyan eset is, amikor egy azonos kategóriát képviselő modell vált egy másikat (SE váltotta az 5S-t, SE 2 váltotta a 8-at)
-ha nincs egyértelmű utód, de már elavult a készülék, akkor is leáll a gyártása, így került kivezetésre az első generációs SE is a tizenkettedik generáció (XR, XS) megjelenésekor, holott ekkor a legolcsóbb megjelent készülék (XR) is kb. kétszer-háromszor annyiba került, mint az SE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!