Érdemes ezt megrendelni? Már kifogytam az ötletekből. (akkumlátor ebayről)
Életemben előszört vettem az igényeimhez képest qrvadrága telefont, most ott vagyok hogy nem kapok hozzá akkumlátort, mert mindenhol azt írják hogy nincs, nem is lesz, felejtsem el. Egy oldalon láttam ugyan, de nem kevés negatív értékelés volt a boltról.
Esetleg érdemes Samsung márkaszervízben próbálkozni? Mert a Samsung oldalán hírmondó sincs akkumlátorokból.
Szóval amit találtam, az ez:
Mik lehetnek a buktatók? Régis és emiatt már nem az igazi? Vagy csak simán hamisítvány?
Ti már rendeltetek akkumlátort ebayről?
Ha nézted már akkor bocs, nekem ezzel az oldallal meg nem volt problémám
Egy 2 éve kiadott telefonhoz már nincs alkatrész? Ráadásul egy olyan alapvető cucc sem kapható hozzá mint az akkumulátor?
És az apple a szar mi? LOL!!
"Ti már rendeltetek akkumlátort ebayről?"
Igen. Fényképezőhöz, többféléhez, többet is. Utángyártottak voltak. Mindegyik jó volt, sőt némelyik jóval tovább bírta mint a gyári akksi.
"Mik lehetnek a buktatók?"
Ha nem jó az akksi, akkor czumi cecil van. Postázhatod vissza, várhatsz újra 2-3 hónapot, stb.
2 éves, új mobil, az még garanciális ?
akkor szakszerviz, miért nem ott kezdesz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!