Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? Max...

Milyen telefont vegyek? Max 80. 000 ft-ot adnék érte.

Figyelt kérdés

Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, hogy milyet vennétek ennyi pénzből?

Érintőképernyőset szeretnék

legalább 5 megapixeles kamerával

ja és lehetőleg androidosat.

2010. okt. 11. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem is ez volt a bajom, mert az android, meg az 5 megapixel együtt a felső kategória kiváltsága (szerintem).

én két ilyen telefonról tudok, de ezeknél a kijelző felbontása túl kicsi (240x320):

-sony ericsson xperia x10 mini

-htc wildfire

én a kettő közül a minit venném, mert jobb képeket csinál, és nincs annyira "mosódott" képe mint a másiknak.

most lesz a vodafonnál egy új androidos telefon, a vodafone 945, esetleg érdemes kivárni (habár a vodafone saját készülékei eddig nem voltak túl erősek kameraügyileg, ez viszont öt megapixeles fényképezővel érkezik).

aztán itt van még ez a telefon:

[link]

ez is 5 megapixeles, más kérdés hogy a fotózás még így sem az erőssége.

remélem tudtam segíteni.

2010. okt. 11. 14:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. :) Eddig én is a sony ericsson xperia x10 mini vagy mini pro-n gondolkozok, de még nem vagyok biztos benne. Főleg azért, mert kitudja, hogy novemberben tényleg frissítik-e 2.2-es re.
2010. okt. 11. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha letudnál mondani az androidról, akkor:

Samsung Wave.

Tényleg nagyon jó telefon, és mindenki csak dícséri.

Ha az android tényleg fő követelmény:

Akkor SE x10 mini [a mini pro az már 80e fölött van]

2010. okt. 11. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!