G-mail levélírásnál, küldésnél hogy kell csatolmányt beszúrni, küldeni?
2023. máj. 30. 09:47
1/8 anonim válasza:
Hát ezen a felületen nagyjából sehogy. Vagy váltsd át asztali nézetre, vagy ami még jobb, használd az appot.
2/8 anonim válasza:
Megnyitod a levél ablakot. Annak az alján látsz egy gemkapocs jelet. Kattints rá. Megkeresed a kívánt csatolmányt a gépeden. Rákattintasz. Betölti. Mehet.
3/8 anonim válasza:
Szerintem frissítsd le ahogy javasolja a program. Nekem ugyanis ott virít felül egy gémkapocs ikon.
4/8 anonim válasza:
Saját gmail fiókból tudsz csak, úgy, hogy a gépeden, vagy csatolt hordozón lévő csatolmányra kattintasz.
Vagy, ha a telefonodban egy mappában lévő képre.
5/8 anonim válasza:
Ez milyen program?? Ezen sehogy nem tudsz, ez valami agyonbutított verzió.
6/8 A kérdező kommentje:
Mobil samsung internet, android,
2023. máj. 30. 10:15
7/8 anonim válasza:
Én jobban szerettem google drive-re feltölteni. És azt a linket megosztani emaklba. Szerintem praktikusabb és gyirsabb
8/8 anonim válasza:
#7 persze, sokkal gyorsabb megnyitni egy külön alkalmazást, feltölteni, kimásolni a linket, és úgy elküldeni, minthogy direktbe feltöltöd a levél mellé XD
Kérdező. Használd az alkalmazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!