Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem lehet idönként...

Miért nem lehet idönként elérni telefonon? Többi lent! SOS

Figyelt kérdés

Hívnak és nem csöngök ki vagy épp bemondja hogy nem vagyok elérhető és rá 1-2 órájára kapok sms-t a nem fogadott hivásokról. Voltam a szolgáltatónál de mondta hogy ott minden rendben van. Mitöl lehet? Meg mikor telefonálok sokszor van robot hangja a telefonba a másik félnek, de nem mindig vagy csak susog vagy a szavak végét hallom csak.

Nagyon rossz.

Tanács?

2010. okt. 11. 12:05
 1/9 bp1985 ***** válasza:
Milyen telefon? se k550-nél volt ilyen probléma anno eléggé sok készüléken.
2010. okt. 11. 12:21
 2/9 A kérdező kommentje:
samsung s 5230
2010. okt. 11. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem sony ericsson k800i-m van és ezt a nem lehet elérni majd sms jönt el szokta játszani, de ha beszélek az nagyon tiszta. Vodafonos amúgy. A szolgáltató meg persze, hogy azt mondja minden rendben...
2010. okt. 11. 12:35
 4/9 anonim válasza:
Nekem egy Sony Ericsson telefonom csinálta azt, hogy hívtak, vagy én hívtam valakit, fel is vettük, de nem hallottuk egymást. Már öreg telefon volt. Én megnézetném szervizben a készüléket, ha javítható hiba, megcsinálják, ha nem, akkor vennék újat. Ha a szolgáltatónál nincs hiba, akkor a készülékben van.
2010. okt. 11. 12:54
 5/9 bp1985 ***** válasza:
Akkor meg van a hiba oka. SW frissíést kell csinálni. Sajnos ez a telefon tud érdekes dolgokat produkálni. Jobban jársz, ha megcsináltatod, és el is adod abban a pillanatban. Továbbiakban is fogsz vele szívni. Kijelzőcsere gari után 10k körül van nem hivatalosan, sw frissítés 3k nem hivatalosan, stb. Sajnos ezt a telefont eléggé elcseszte a Samsung a Corbyval 1ütt. Több hivatalos forrásból tudom. Telenor üf, Samsung szervíz, Samsung központ.
2010. okt. 11. 13:15
 6/9 anonim ***** válasza:
vagy esetleg nincs térerő.
2010. okt. 11. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:

14.45 az, hogy nincs térerő kilőve, mert ha neki is az van, mint nekem, akkor az én telefonom, van, hogy órákig ugyanott van, és van aki elér, van akinek meg mondjuk egy óra múlva jön értesítés a nem fogadott hívásáról, bár ki sem csengett, mindezt Budapest kellős közepén, nem mucsajon, úgy, hogy a telefon mindig ugyanott van kirakva és mondjuk a másikkal nincs ilyen baj.

A szolgáltató szerint mindig minden rendben lesz, de mindent számba véve, a legvalószínűbb az, hogy a telefonnal van valami gebasz. De az is érdekes, hogy mi a fene baja lehet, hogy időnként a hívófélnek kisípolja a hívását, nekem meg smst küld. mert látom, hogy kijelzi a térerőt...

2010. okt. 11. 14:49
 8/9 A kérdező kommentje:

kb detto ez van mint amit az utolsó irt. térerőm is elég sokszor el megy, de mikor ezek a hivos problémák vannak akkor jo szokott lenni. M1 lehet bedobom szervizbe szoftverfrissitésre amit ezen a fo*on 3 havonta kell mert mindig valami baja elő jön:S:( aztán lehet eladom csak hát 10000Ft alatt tudom csak:( kb 20000Ft-om veszik el pedig csak fél éves.

Nah m1 köszi azért

2010. okt. 12. 09:49
 9/9 A kérdező kommentje:
3 telefont probáltam heteken keresztül és mind a 3-nál ez volt:S voltam a t-mobile-nál azt mondták hogy a teló rossz de ezekszerint még sem. egy régebbi telefonnál 3 percenként az villant fel hogy a hirszolgáltató...és vmi szöveg nem emléxem Most mi a teendő:S
2010. okt. 19. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!