Miután a telefonom megázott, folyamatosan érthetetlen értesítéseket mutat, szerintetek mit csináljak?
Sziasztok! Ma esőben futottam, a Samsung A04s típusú telefonom pedig a futómellényemben volt, a bő félórás eső alatt pedig rendesen megázott. Ez ma délután volt, azóta folyamatosan többféle értesítés látszik, "Folyamatban van a csatlakoztatott eszköz USB-n keresztüli töltése", illetve "USB-csatlakozó csatlakoztatva"/"USB-csatlakozó leválasztva"(ezek folyamatosan váltogatják egymást).
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi lenne ez esetben a teendő, hogyan fudnám orvosolni ezt a problémát?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szépen elviszed szerízbe.
Ha szerencséd van, csak a töltőcsatlakozónak lett baja, s nem rohadt szét a telefon teljesen belül.
Legközelebb nem áztatod szarrá.
Most meg beviszed szervizbe ahol kipucolják
ki kell szárítani. Nekem utánna működött.
köszönöm a figyelmet
"Miután a telefonom megázott, folyamatosan érthetetlen"
válaszokat kapsz,
pedig a rizst még nem is hozták fel.
Legközelebb is lesz eső, nem árt ha van nálad egy uzsonnás zacskó, ilyenkor a mobilt belecsavarva a legbelső zsebbe kell rejteni.
Engem is elkapott a motoron, a mobilt a hátsó dobozba rejtettem .
Az egyiket javaslom az alábbiak közül;
1. Legközelebb vegyél vízálló telót, én mindig azt teszem
2. Legközelebb ne lepődj meg, ha nem vízálló telót veszel, és a víztől szarrá megy
3. Ha mégsem akarsz vízálló telót venni és azt sem akarod, h szarrá menjen,ne tedd ki víznek.
Persze, sokan nem mernek hajszárítóval nekimenni, mert fél, hogy megöli a telefonját.
De egyrészt többet kibír, mint gondolnák, továbbá lehet érzéssel is melegíteni.
Mindamellett ez sem mindig oldja meg a problémát, mert ha bejut a víz, keletkezhet olyan belső korrózió, ami további károkat okozhat. Külsőleg le lehet szárítani, de ami beáll a belsejébe, pára, az már nem jön ki egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!