Egy nem cserélhető akkumulátoros telefonban, hányszor lehet akkumulátort cserélni? (Redmi Note 5)
Figyelt kérdés
Egyszer már megtörtént a csere. Az is érdekelne, hogy erre a telefonra van-e értelme megpróbálnom újabb MIUi-t feltenni. Elméletileg a 12-es a legújabb, de láttam indiaiak feltettek MIUI 14-et. Nem tudom egy ilyen mutatvány után mekkora az esélye az instabil működésnek, vagy ezek a ROM-ok mennyire biztonságosak ilyen szempontból. Esetleg van-e olyan forrása ezeknek a ROM-oknak, amik eléggé jónak mondhatók.2023. máj. 28. 20:46
1/9 anonim válasza:
Annyiszor lehet ahányszor akarsz.
2/9 anonim válasza:
Nincs olyan hogy nem cserélhető akkus telefon. Mindegyik cserélhető, csak általában le kell szerelni a hátlapot. Vagy valamelyiknél a kijelzőt kell leemelni. Ha ez megvan akkor cserélheted az akkut reggeltől estig ahányszor akarod.
3/9 anonim válasza:
MIUI 14 a legújabb, nekem pár napja frissült.
4/9 A kérdező kommentje:
#3: Mármint Note 5-re frissült? Csak mert azt hiszem az nincs a támogatott telefonok listájában.
2023. máj. 28. 21:51
5/9 anonim válasza:
Arra már nem frissül én úgy tudom
6/9 anonim válasza:
"Egy nem cserélhető akkumulátoros telefonban"
ha nem cserélhető, akkor hogyan cseréltél ???
7/9 A kérdező kommentje:
#6: A kisegítőbe nem itt kell jelentkezni fiam.
2023. máj. 29. 00:04
8/9 anonim válasza:
Ha ilyen kérdés feltevésre oktatnak ott, nem sok értelme van.
😣
9/9 A kérdező kommentje:
Mindenki értette a kérdést, hogy egyszerű módon nem lehet cserélni. Mint a régebbi Xiaomi-ban. Mint írtam cserélték már benne, láttam a folyamatot is előttem csinálták. Csak nem voltam biztos bennne, mert magyarázott ott valamit, hogy többször is ugyanúgy meg lehet csinálni. Ennyi az egész.
2023. máj. 29. 11:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!