Android vagy iOs?

Figyelt kérdés
Új telefont fogok magamnak venni, de nem tudom, melyik operációs rendszer a jobb. Melyik fajta telefont vegyem szerintetek?

2023. máj. 27. 12:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Most éppen Androidot használok, szerintem az megfelel, ezért Android lesz az új telóm is! ❤
2023. máj. 27. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
#11: Pedig a szavazás azt mutatja, hogy iOS-t (vagyis iPhone-t) kéne venned. A kommentek értékeléséből is látszik. Ha meg úgyis te döntöd el és nem mi, akkor meg miért kérdezed meg?
2023. máj. 27. 15:01
 13/15 anonim ***** válasza:
57%
Mint a 6. válaszomban is írtam jelenleg IOS-t használok. De az IOS előtt én is vagy 10 évig Androidot használtam. És ha szavaznom kell akkor jelenleg az IOS-ra szavazok, és szavaztam.
2023. máj. 27. 15:14
 14/15 anonim ***** válasza:
15%

Én is használtam (és használom) mindkét OS-t és nem tudnék objektív, egyértelmű indokot mondani egyik mellett sem. De igazából ti sem, mert abszolút nem mondott senki semmit.

Mosógép, te meg minden kérdés alá beírod kritika nélkül, hogy iOS, szóval a te szavadra lehet a legkevésbé adni. Ráadásul a válaszaid hasznossága is alarcsony. :)

2023. máj. 27. 15:20
 15/15 A kérdező kommentje:
#14-nek van itt a legnagyobb igaza.
2023. jún. 3. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!