Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amerikában miért van mindenkin...

Amerikában miért van mindenkinek csúcskategóriás telefonja?

Figyelt kérdés
Néztem Youtube videókat az USA-ból, senkinél nem láttam alsó kategóriás telefont, miért van ez?

2023. máj. 27. 01:50
1 2 3 4
 31/34 Szervizmérnök úr ***** válasza:

30. válaszoló:

Szerinted van értelme a bölcselkedésnek, amikor már a kérdés is butaság:

"Amerikában miért van mindenkinek csúcskategóriás telefonja?"

Ez egyszerűen hülyeség.

Csak talán nem vetted észre, hogy főleg az utóbbi időben, a Gyakori Kérdések ezen szekcióját egy gyerekes troll uralja, naponta tesz fel értelmetlen kérdéseket, akár többet is.

Ellenszer nincs, mindig jönnek hozzád hasonló újak, akik nem tudják, beugranak neki, szóba állnak vele.

2023. máj. 31. 06:03
 32/34 anonim ***** válasza:
Én Ausztriaba dolgoztam sokat ott mindenkinek az volt. Amikor usaba dolgoztam akkor szinte senkinek sem volt olyan , mert azért már fizetni kell. "Minek iPhone 14 pénzért , amikor a 13-at vagy a 12-ot ingyen odaadják."
2023. máj. 31. 09:11
 33/34 anonim ***** válasza:

"Amerikában miért van mindenkinek csúcskategóriás telefonja?"

Ezzel megleptel, itt vagyok, de nincs mindenkinek.

Sot, mutattam a kollegaknak a kerdest es nevettek rajta.

Ezt egyebkent mibol gondoltad hogy igy van?

2023. máj. 31. 09:58
 34/34 anonim ***** válasza:

nem mindenkinek van Amerikában sem csúcskategóriás, nincs mindenkinek szüksége rá

sok az iPhone, mivel az Apple egy amerikai cég

na de egyébként ott sokkal több a fizetés, és olcsóbbak az ilyen készülékek, főleg az iphone-ok

2023. jún. 26. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!