Melyik oldalra szétnyitható telefon a legjobb?
Figyelt kérdés
Ajánljatok oldalra szétnyitható telefont, vagy bármilyen jó telefont, ami nagy kijelzős, ez a legfontosabb!
Apple telefonok kizárva, csak androidosat szeretnék.
Xiaomi redmi note 9 pro-m van, és nekem ez nagyon bevált, de a Xiaomi 11-esek, más proceszorral sajnos csalódás volt, és vissza is adtam, ezért most nem tudom mit vegyek?
Samsung telefonom még nem volt, nem tudom milyen a menüje, a Xiaomihoz képest?
A Galaxy23 akartam , de a tesztekből tudom, hogy melegszik és ledob a wifiről. Egésznap használatban van.
Csak magyar menüset szeretnék, legalább 256 GB.
A kínai Mi Mix Fold -ról vélemények érdekelnének.
Ilyen telefonokhoz milyen védő tokok vannak, vagy egyáltalán van hozzá tok? Hogy védőfóliázzák le az ilyen szétnyitható telefonokat?
#foldtelefon #szetnyithatomobil
2023. máj. 26. 17:23
12/12 anonim válasza:
... ki se meri nyitni, igy nem kopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!