Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen kategóriába sorolható...

Milyen kategóriába sorolható az Iphone 13?

Figyelt kérdés
2023. máj. 25. 20:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
33%

Ha nekem lenne annyi penzem egy telefonra nem kerdes hogy az androidot vennem, szerintem minden normalis ember igy van vele.

Mar csak azert is, mert az iphone olyan lett mint a BWM magyarorszagon

2023. máj. 26. 13:18
 22/31 anonim ***** válasza:

#21 "Ha nekem lenne annyi penzem"

És tudod miért nincs annyi pénzed? Mert így gondolkodsz "szerintem minden normalis ember igy van vele"

Tévedsz. Minden normális ember el tudja dönteni, hogy iPhone-t akar venni, vagy nem.

2023. máj. 26. 16:35
 23/31 anonim ***** válasza:
38%

22 MONDJUK AZT, hogy az iphone 100x jobb mint az android.

Akkor sem vennek Magyarorszagon iPhone-t, mert ugy van beallitva mint a BMW, ha BMW-d van akkor kocsog vagy, ha meg iphoned van akkor nem ertesz a telefonokhoz(szoktak sokkal rosszabbad is mondani), ez az igazsag

2023. máj. 26. 16:45
 24/31 anonim ***** válasza:
#23 tehát te azért nem vennél iPhone-t, mert másoknak mi a véleménye az iPhone tulajokról? Milyen érzés úgy élni az életedet, hogy mások véleménye szabja meg mikor mit csinálsz?
2023. máj. 26. 16:51
 25/31 Szervizmérnök úr ***** válasza:
A Gyakori Kérdéseken megnyilvánuló, iPhone-ra hencegő trollok, vagy pláne mostanában egy alak, sem tünteti fel jó színben az iPhone tulajdonosokat.
2023. máj. 26. 16:58
 26/31 anonim ***** válasza:

Szervízmérnök úr.

Szerintem ez mindig ugyanaz egy kis tini, aki mentálisan nagyon beteg.

szánalmasak a kérdései, és a kommentemre valamelyik nap, egyből privát üzenetben szidta az édesanyámat, szóval igen beteg mentálisan szegény.

2023. máj. 26. 17:10
 27/31 anonim ***** válasza:
Az iPhoneok okos telefonnak számítanak! Árban pedig felső kategóriás. Tudásilag inkább közép kategoriás. Mivel az iPhone telefonok többsége csak 12 MP kamerás. Kivéve iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max aminek a hátlapi kamerája és abból is csak a fő kamerája 48 MP-s. Mint tudjuk a kamerás telefonok között akár már 108 MP kamerájú telefonokat is lehet kapni. De az Apple az iPhoneok terén még csak a 14-es szériában, de abból is még csak a 14 Pro és 14 Pro max-ok amik tudják a 48 MP-esket. Úgyhogy a leg csúcsabb kategóriájú az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max telefonok.
2023. máj. 26. 18:15
 28/31 anonim ***** válasza:
Szerintem mindannyian örülnénk, ha leállna a marhaságaival.
2023. máj. 26. 19:43
 29/31 anonim ***** válasza:

#27 miért a kamera adatai alapján lövünk be egy telefont? Simán gyönyörű képeket csinál egy iPhone 11 is, attól, hogy nem 108MP-es a kamrája és nincs rajta 100x-os zoom.

Szoftveresen nézve az iOS sokkal stabilabb, mint az Android, a Windows-ról nem is beszélve. A faceID úgy működik az iPhone-ban, mint semelyik másik telefonnál. Az aksija volt régebben a nagy gyengéje, de az újabb szériák bőven bírnak annyit, mint akármelyik konkurense.

Nem promózni akarom az iPhoneokat, bármennyire is úgy tűnik, csak ha beszélünk egy telefonról ne csak a gyengeségeit említsük meg, hanem az erősségeit is, ami azért van bőven neki.

2023. máj. 26. 20:40
 30/31 anonim ***** válasza:
29-es válaszíró részére! 27-es voltam, és a Kamera ügyében csak annyit szeretem volna jelezni hogy vannak már 108 MP-es kamerával ellátott mobil telefonok is! De az Apple iPhonoek valamiért csak 12 MP-esk a kamerák, ki véve ugye az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max-okban mert ott a hátlapi fő kamerájuk már 48 MP-es. De még mindig elmarad az átlag Apple telefonok az 48 MP-es kamrektól. És igen nekem számít hány mega pixeles a kamera.
2023. máj. 27. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!