Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vaitt még más is akinek olyan...

Vaitt még más is akinek olyan telefonja van amin nincs fül hangszóró? (earpiece speaker)

Figyelt kérdés
Van néhány olyan fajta telefon (pl Xiaomi MIX vagy Xiaomi note 11 pro plus 6g) amiben nincs meg az a hangszóró ami hívásnál a fülbe juttatja a hangot, helyette a felső soundbar működik csak halkabban. Akinek ilyen telefonja van aminek nincs ez a hívásnál használatos hangszóró, azt nem zavarja? Milyen telefonotok van?
2023. máj. 21. 20:41
 1/7 A kérdező kommentje:
pro plus 5g*
2023. máj. 21. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy régi, még nem okos Samsungom volt ilyen. Bár ott a fülhangszóró volt az egyetlen benne, ami hangosan szólt amikor nem volt hívás. Úgy jártam vele, hogy megszakadt a hívás, de nem vettem észre, hanem pofáztam a semmibe, aztán visszahívott az illető és belebömbölt a fülembe a csengőhang.
2023. máj. 21. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Galaxy S20 FE Snapdragon. Nekem is a felső (rendes) hangszóró a hívás hangszóró, de semmi negatívumot nem tudok mondani róla csak pozitívumot. Nagyon szépen szól hívás közben is.
2023. máj. 21. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Huawei P30pro. A kijelzöt rezgeti. Nincs külön hangszóró a híváshoz. Tökéletes a hang.
2023. máj. 21. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Én konkrétan nem tudok olyan telefonról, amelyiken ne lenne “fül hangszóró”. Amúgy beszédhangszórónak hívják, és elsődlegesen az is, nem helyettesíti felső soundbar, inkább fordítva: amelyik telefonokban megvan a térhangzás, azokban pont hogy csak másodlagosan extraként látja el ezt a funkciót, hogy az alsó soundbarral együtt is működik, és így térhangzást biztosítva alul-felül szól a telefon!

Ez leginkább a hivatalos gamer telefonokra jellemző, illetve a Samsung pár éve bevezette, hogy kb. 120 ezer Ft fölött már minden telefonjába belerakja!

2023. máj. 22. 00:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Azért nem beszéd hangszórót írtam mert amikor hiányzik fizikailag a fül oldali hangszóró, akkor a felső soundbar a beszéd hangszóró is egyben. Az angol neve beszédesebb: "earpiece speaker".

Egyébként sok telefonból ma már hiányzik, ez valami új divat, de nekem túl hangos ha csendben telefonálok. Amiket eddig írtatok azokat köszönöm!

2023. máj. 22. 02:53
 7/7 anonim ***** válasza:
#5, akkor nézd meg pl. a Huawei P30pro megoldását. Nincs külön hangszóró benne a fülnek. Ahogyan írtam a kijelzöt rezgeti.
2023. máj. 22. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!