Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Magyarorszagon miert hasznalna...

Magyarorszagon miert hasznalnak ilyen keves iPhone-t?

Figyelt kérdés

Miert gondolom hogy kevesen hasznalnak iPhone-t?

- [link]

A kepen latszik, hogy pl. Ausztriaban sokkal tobben hasznalnak iPhone-t.

Mig Magyarorszagon a lakossag 17%-a hasznal iPhone-t,

Ausztriaban a lakossag 44%-a hasznal iPhone-t.

2023. máj. 21. 13:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20-as! A Samsung Galaxy Z Fold4 Dual Sim, csupán 648120 Ft a Telekomnál, míg a Apple iPhone 14 Pro Max 557700 Ft a Telekomnál. Vagyis ugyan annál a szolgálatónál. Persze mind kettő kártya függetlenül. Mert a Telekom csak kártya függetlenül / szolgálató függetlenül árúja készülékeit. Tehát máris a Samsung viszi a pálmát a 648120 Ft-os árával. Most akkor lehet irigykedni az iPhone használókra hogy ők milyen drága készülékeket használnak! Na meg azért hogy az iPhoneokon nem android hanem IOS fut. Na és? Mind a kettő ugyan olyan telefon! Szóval a Samsungon Andriod van, az iPhoneon IOS van. Az ár pedig a Samsung javára dőlt el! Mert a Samsungnál a leg csúcsabb kategóriájú az még drágább mint a leg drágább iPhone. Szóval min is megy a vita? 19-es! 18-as voltam. Az tény hogy nem vagyok fiatal. Középkorúnak számítok, és férfi vagyok. Hogy minek olyan drága telefon? Csak azért, hogy legyen mit kérdezni! De a viccet félre téve. Azért mert nem akarok havota új telefont venni. Azért mert hosszabb távra tervezek! Minimum 5-6 évre! És ehhez minőségű telefont kell venni.
2023. máj. 22. 14:39
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
A legujabb honor is 530 ezer ft, szoval nem tudom miert mondjak hogy az iphone draga vagy tularazott, lassan minden flagship android telefon 500 ezer felett lesz...
2023. máj. 22. 14:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Facebookon benne vagyok a magyar iPhone csoportba. És épp ma írta ki a csoport adminisztrátora, hogy a magyar iPhone csoporttag létszáma 250.000 fő. Ha csak azt nézzük hogy Magyarországon kb 10 millióan vagyunk. Akkor a facebook "Magyar iPhone csoport" tag létszáma igen szép. Ami azt jelenti hogy minimum 250.000 iPhone használó van Magyarországon. És még ki tudja hányan nincsennek benne a Magyar iPhone csoportban a facebookon. Szóval. Nem is olyan kicsi az iPhone felhasználok száma.
2023. máj. 25. 15:37
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de az biztos, hogy utazom metrón, vonaton és szinte mindenki kezében iPhone-t látok, főleg a fiatalabb korosztálynál.
2023. jún. 12. 05:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!