Mitől forró ennyire néha a telefonom ha töltöm? Lassan 1 éves Iphone13
Normálesetben ha töltöm is használom mindegy hogy tiktok insta vagy akármi.
Van hogy langyos lesz de most kifejezetten nagyon meleg volt.
Leszedtem most a töltőről meg kiszedtem a tokból is.
De mitől függ ez hogy forró lesz vagy sem?
Vagy ez valami problémát jelent?
Elvégre csak egy éves telefon..
91
És ahogy írtam csak néha fordul elő ezért nem értem..
Melegszik az akksi is természetesen, de annyira forrónak nem kellene lennie az akksinak - főleg nem 80% töltöttség felett, mert akkor már lassabban megy a töltés.
Sajnos a tiktok app egy szhar. Nálam is rendszeresen csinálja azt - iPhone 13 Pro Max - durván megpörgeti a procit és emiatt felforrósodik a telefon.
Az enyém is langyos töltés közben ha használom, de nagyon meleg nem szokott lenni. iPhone 12 Pro
Ezért nem kell kivenni a tokból, nem fog felrobbanni
"De mitől függ ez hogy forró lesz vagy sem?"
Az aktuális töltési szakasztól, vagyis töltőáramtól, ami mellesleg nem csak az akku belső ellenállásán termel hőt, hanem a telefonban lévő töltésszabályzó is melegszik.
(Bár ezt nem nagyon lehet kiverni a fejekből, sokan azt hiszik, a dugasztáp egy töltő.)
Ami ezen felül plusz, a processzor pillanatnyi terhelése, nézhetsz hozzá valami alkalmazást is, ami tájékoztat róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!