Xiaomi telefonomon ha felhívnak, akkor a képernyőn lévő némítógombot már sikerült párszor a fülemmel megnyomni. Viszont időnként ez a gombsor átkerül a képernyő aljára magától. Ez miként lehetséges?
Figyelt kérdés
Lehet ezt direkt is szabályozni vagy beállítani, hogy ez végleg alul legyen vagy ez véletlenszerű??2023. máj. 16. 20:26
11/14 anonim válasza:
#6-os, es mi a helyzet a redmi illetve Poco telefonokkal?
12/14 anonim válasza:
Valóban el kell felejteni ezeket a sziamiaú telefonokat.
13/14 anonim válasza:
"#6-os, es mi a helyzet a redmi illetve Poco telefonokkal?"
Általánosságban nem mondanék erre semmit, keress rá a konkrét típusok tesztjeire. Általában megemlítik, ha hiányzik ez a szenzor.
Nekem egyszer nagyon-nagyon régen volt egy filléres Samsungom (talán Ace 4), amin nem volt ilyen szenzor, de annak az alkotói voltak annyira elővigyázatosak vagy okosak, hogy miután felvetted a telefont, az automatikusan lezárta a kijelzőt és csak dupla koppintással tudtad újra feloldani. De ez a megoldás ma már "ciki", szóval marad ez a bohóckodás, amit a Xiaomi csinál(t).
14/14 anonim válasza:
#13 Köszi a választ, mindig olvastam ezzel kapcsolatos panaszokat, de nem értettem, hogyan lehetséges ez h kihagyják ezt a szenzort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!