Vettem egy új telefont.Beírtam a Wifi kódot majd csatlakozott.Kikapcsoltam a wifit a telefonon majd később újra akartam csatlakozni, azóta szenvedek vele hogy csatlakozzon. Felismeri a wifit de nem kapcsolódik. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Nem sikerült csatlakoznia a hálózathoz. Ezt az üzenetet írja ki. A régi telefon és minden más gond nélkül csatlakozik. Ha megosztom a másik telefonon a mobil netet arra is simán csatlakozik de a wifi-re valamiért nem.2023. máj. 12. 23:08
1/4 anonim válasza:
Próbáltad újraindítani már a telefont és a routert is?
2/4 anonim válasza:
Wifi Beállításoknál a Hálózat elfelejtése, aztán csatlakozás rá újra.
3/4 anonim válasza:
MAC címet az otthoni hálózatnál ne váltogassa a telefon (mostaniak tudnak ilyet is)
4/4 Szervizmérnök úr válasza:
UPC Connect box is problémázott egy új telefonnal, párszor áramtalanítani kellett, majd megszokta.
Lehet próbálkozni a boxon lévő Wifi-kapcsolóval is (off-on), úgy nem kell annyit várni, míg feléled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!