Miért recseg és torzul a hang fülhallgatóval?
Figyelt kérdés
Nem régi a telefon, eleinte nem vettem észre, de pár hete állandóan recseg, sistereg, torzul a hang, ha fülhallgatót használok, pláne Messengeren, de pl. YouTube-ot is csak nagyon halkal lehet hallgatni, hogy ne legyen észrevehető. Próbáltam állítgatni mindent, de nem lett jobb. A telefon saját fülesével is ilyen. Valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond, hogyan oldható meg?
Samsung Galaxy A72
2023. máj. 11. 20:33
1/4 Somló Volán Zrt. válasza:
Lehet, hogy kezd elhasználódni az a füles. Volt nekem is hasonló problémám szintén nem olyan régi fülessel, hogy egy idő után csak az egyik oldala szólt. Keresgéltem a neten erre megoldást, hogy mi lehet a gond és arra jutottam, hogy ez azért lehet, mert elhasználódik a füles csatlakozója. Szerintem itt is ez a probléma. A videóban amit találtam még az is benne van, hogy hogyan kell ezt kijavítani, de nem próbáltam ki, hanem most a régebbi fülesemet használom ami működik. Bár abban nem vagyok biztos, hogy ez a probléma, lehet a hangszóróval van valami. [link]
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy koszos a csatlakozód, valahogy pucold ki. Ha nem lesz jobb akkor lehet szervizes a dolog.
3/4 A kérdező kommentje:
Csak ezen a készüléken van a gond, másik telefonon és laptopon semmi baja a fülesnek. Most elővettem a gyárilag hozzá adott fülest is, de azzal is ugyanilyen a hang. Szóval ezzel a telefonnal lehet valami, csak nem tudtam rájönni, hogy hol.
2023. máj. 11. 21:00
4/4 anonim válasza:
Ha több fülessel is ilyen, akkor értelem szerűen szervíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!