Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 160 ezer környékén mostanában...

160 ezer környékén mostanában tudtok ajánlani telefont?

Figyelt kérdés
Kb ennyit akarok rászánni. Milyet ajánlotok?
2023. máj. 11. 13:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Emag? Én ott egy rajz szöget se többet. :) Pontosan a garis ügykezelésük miatt.

Na meg. Ez se 160 ezer.

Nálam a hivatalos, az a Samsung store, MediaMarkt, Euronix.

De nem szőrözök, úgy is a kérdező tudja honnan veszi, ha erre esik a választása.

2023. máj. 11. 19:43
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem teljesen mindegy honnan veszed, egy legendásan rossz szervíz és a Samsungot is ők intézik, meg egy csomó mást is, szóval mindegy hogy Emag vagy Mediamarkt stb. a gyártói garancia ezt takarja.

Az meg hogy az emagtól vettél, esetleg más forgalmazású terméket az nem jelent semmit.(a termékek nagy részét nem ők forgalmazzák)

2023. máj. 11. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Ami meg a szövegértést illeti, nem csoda hogy olyan borzalmasak a PISA eredmények, ha ez "160 ezer környékén" nem érthető világosan...
2023. máj. 11. 19:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Pixel, Xiaomi telefonok 1-2 kivétellel semmit nem érnek. Én Sonys vagyok de ez az én hülyeségem, Samsungot vegyél.
2023. máj. 11. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!