Maximum mennyi pénzt adnál egy tokért?
Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 13:02
22/33 anonim 

válasza:

Amikor olcsó telefonokat vettem magamnak, akkor sokszor tokot sem tettem rá, vagy maximum a telefonhoz kapottat.
A legutóbbi telefonom 300+ ezer volt, arra kb. 15-ig adtam volna ki rá, végül 7-8 körül vettem. Bár ha nagyon ráértem volna, akkor gondolom külföldről valamivel olcsóbban is megkaphattam volna.
23/33 anonim 

válasza:

Persze, ha draga telefon akkor nem a tokra kell sajnalni a penzt, mert utanna veheted az uj telefont, barmikor kieshet a kezedbol hehe
24/33 anonim 

válasza:

Én csak ezt a DuxDucis tokot veszem, abból is csak a notesz tokot, ezt a kinyithatóst. Az első telefonomra azt vettem, és azóta hű vagyok hozzá.:) Gyönyörű, minőségi tok, szép színekben, jó a fogása. Föl szoktam iratkozni értesítésre, ha akciós akkor veszem.:) Egy éve vettem a Samumra 4500-ért akcióban egy nagyon szép sötétkéket.
25/33 A kérdező kommentje:
24 reklam moderatorok
2023. máj. 10. 18:57
26/33 A kérdező kommentje:
hirdetes
2023. máj. 10. 18:57
27/33 anonim 

válasza:

Milyen reklám te szerencsétlen? Megírtam nekem mi jött be, mennyit adtam ki rá.
28/33 A kérdező kommentje:
jjajajaj persze, jo kis reklam, mennyit fizettek? Esetleg tied?
2023. máj. 10. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!