E0330 kérdése:
(Samsung GT-s5230) miért nem képes játékot megnyitni?
Figyelt kérdés
Kétszer voltam Samsung szervizben, először raktak rá egy új szoftvert,de azóta úgyan úgy "a fájltipus nem támogatott" Mai napig próbáltam különféle java-alkalmazásokkal, de mind hiába. Java install-val is próbáltam. Ugyan annyi sikerrel. Valakit kérnék, hogy segítsen mert próbáltam már minden hogy és a samsung szerviz csak annyit mondott, hogy a készülék már pedig rendesen működik.2010. okt. 10. 11:14
1/23 anonim válasza:
.jar kiterjesztésű fájlokkal próbáltad?
3/23 A kérdező kommentje:
T-mobilos vagyok, és igen .jar fájlokkal próbáltam, csak azokkal.
2010. okt. 10. 11:19
4/23 anonim válasza:
Ja, csak azért kérdeztem, mert nekem sem nyit meg semmilyen rárakott játékot, alkalmazást, mert a voda letiltotta (gondolom, hogy az oldalukról töltsek le a telómmal) de t-mobile-nak engednie kéne, nem tudom.
5/23 A kérdező kommentje:
Értem, hát neked célszerű a voda oldaláról letöltened, vagy elmenni az üzletükbe és feloldatni a letiltást. De nekem nem hiszem, hogy le vannak tiltva a játékok.
2010. okt. 10. 11:25
6/23 anonim válasza:
Szerintem vidd vissza a szervízbe és ha azt mondják, hogy a telefon jól működik, akkor ugyan telepítsenek már fel rá valamit.
7/23 anonim válasza:
Úgy próbáltad már hogy wap-ról töltöd le a .jar-t? Nekem van egy Samsung u700-am (tudom nem mai darab) de arra csak wap-ról letöltött dolgokat lehetett feltelepíteni! Gépről semmit nem lehetett rárakni :(
8/23 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon szomorú lenne ha csak wapról lehetne, mert barátnőmnek is ugyan az a telefonja mint nekem és neki működnek rajta gépről átvitt játékok. :(
2010. okt. 10. 12:02
9/23 A kérdező kommentje:
Mennyit számlázna ha wapról tölteném? és azon belül honnan töltsem?
2010. okt. 10. 12:09
10/23 A kérdező kommentje:
A telefonom független készülék.
2010. okt. 10. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!