IPhone 14 Pro max 380.000-ért? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Marketplace-es hirdetés, zsír új, bontatlan, azt mondja az eladó azért ilyen olcsó, mert Vodafone függő. Valóban lehet ennyire olcsó emiatt?2023. máj. 7. 16:57
1/8 anonim válasza:
Egy lehetséges forgatókönyv: megvásárolta valaki nevére részletre, eladja, nem fogja fizetni, a szolgáltató blacklistre teszi a telefont.
2/8 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam...:/
2023. máj. 7. 17:02
3/8 anonim válasza:
Én nem venném meg, vagy az amit az első mond, vagy valami nagyon jó hamisítvány amit csak akkor látsz meg ha kibontod... Bármennyire jól hangzik, ha átvernek utánna bánni fogod.
5/8 anonim válasza:
418 ezerért már GSM-ből tudsz venni vadiúj, független 14 Pro Maxot. :)
6/8 anonim válasza:
Alapból nem vennék telefont Marketplacen, maximum Hardveraprón megbízható eladótól, pláne függő telefont (vagyis nagy eséllyel folyamatban lévő részletfizetéssel), de még akkor is sokszor meggondolnám.
8/8 anonim válasza:
Én vadonat újként, épp ma vettem egy iPhone 14 Pro max-ot. Az ára 506.258 Ft-ért. Az egyik Magyarországi mobil szolgálatótól vettem. 2 év hűségnyilatkozattal. Különben 560.000 lett volna. Szóval a használt iPhone 14 Pro Max is körülbelül 400.000 Ft környékén mozog. Mivel az iPhone 14-es széria még csak tavaly (2022) ősszel jelent meg. Szóval könnyen lehet 380.000 Ft-ért is eladják, az egyébként újonnan több mint fél milliót érő telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!