A zsebem felhívja a segélyhívót!?
Vegyél olyan tokot ami a képernyőt is takarja
Tedd a telefont táskába
Kapcsold ki a telefont
Beleizzadsz kicsit és a nedvesség miatt érzékeli a kijelzőt.
Én úgy szoktam, hogy kifelé fordítom a telefont, a hátlap van a combom felé és akkor nem hívogat senkit.
Amikor először kaptam kézbe egy okostelefont és elkezdtem kitapasztalni a működését, engem baromira irritált, hogy véletlenül rányomok a számra és már hívja is fel ész nélkül.
Telepítettem is egy nagyon egyszerű Call Confirm alkalamzást:
Később pedig azt vettem észre, hogy voltaképpen ez sem kell.
Egyszerűen, ha két SIM-kártya van a telefonban és úgy állítom be, hogy híváskor kérdezzen rá, melyiket akarom használni, ezen a ponton ugyanúgy megakad a folyamat, mint a Call Confirm alkalmazásnál.
Tehát nekem kell jóváhagyni a kimenő hívást (vagy blokkolhatom) és még csak telepíteni sem kell semmit.
Tipikus nyári (20+ Celsius-fok) probléma farmert viselvén aktívabb mozgás közben.
Amíg nyáron kerékpároztam farmerban (is), gyakran elnyomkodta magát a telefon és utána 10-15 percig nem lehetett feloldani. Kikapcsoltam az “emelés az ébresztéshez” funkciót mozgás közben, utána elmúlt ez a probléma. A kifelé fordított képernyő szintén hatékony ötlet, de megfelelő védelmet igényel, ugyanis ha véletlenül nekimész valaminek, a kijelzőnek annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!