Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől lehet, hogy telefonról...

Mitől lehet, hogy telefonról nem tudom megnyitni e-mailben a promóciók mappát?

Figyelt kérdés

Gmail-em van, eddig nem volt problémám vele, viszont kb 2 hete elkezdte, hogy hiába szeretném megnyitni a promóciók mappát, nem tölt be semmit, csak pörög a kis karika. Laptopról kell belépnem, hogy tudjam törölni, vagy egyátalán átnézni az ottani e-maileket. Eléggé zavar ez a probléma, nem tudom miért lehet. Bocsánat, ha hülye kérdés, de én nemannyira értem az ilyen dolgokat. Valaki tudna ebben segíteni?

Kicsit több mint 1 éves androidos telefonom van, nem merem törölni az alkalmazást hogy újra telepítsem, mert ezzel kellett bejelentkeznem a komplett telefonba.

2023. máj. 6. 06:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Telefon ki-bekapcsolás vagy újraindítás?
2023. máj. 6. 07:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam, sajnos nem jött be :/
2023. máj. 6. 07:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Gmail app újratelepítése/szinkronizálási beállítások megnézése (ott mutatja a mappákat elvileg)
2023. máj. 6. 08:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Ingyenes megoldás kikapcsolni a buzeráns kategóriák megjelenítésést:

[link]

2023. máj. 6. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennek a hátránya (kategóriák kikapcsolása) az, hogy többet nem lehet beállítani azt, hogy "csak az elsődleges" levelekről értesítsen, hanem akkor minden levélről fog értesíteni, nemcsak azokról, melyeket ismerősök küldtek nekünk.
2023. máj. 6. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!