Samsung Omnia 2-esen hol lehet programokat törölni?
Nemrég kaptam egy ilyen készüléket.A problémám az,hogy a memóriabeállítások menüpontban a ProgramRAM-ok alatt a 256mb-ból 240mb folyamatosan "fut",és nem jövök rá,hogy melyek ezek.Ha használok valamilyen programot,vagy funkciót(legyen az telefonkönyv,fényképező vagy bármi más),akkor azokat külön pluszba nyitja meg,ezen a 240megában foglaltakon kívül.Én max telefonálásra,sms, írásra,illetve a kamerája miatt használom ezt a telt,tehát közel sem használom ki a tudását,ezért sem értem,hogy mik azok,amik folyamatosan futnak rajta...???
Azt már meg sem kérdem,hogy hogyan van az,hogy a Fő tárhelyen 512mb-ból 443 foglalt,amikor minden a 2gigás kártyán van...?Vagy ,hogy a bluetooth-on való küldést miért csak a képeknél ajánlja fel,és a videók,zenéknél nem(sőt ezeknél semilyen küldési lehetőséget nem ajánl fel)?
Előre is köszönöm a segítséget.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!