Pót telefon vásárlás? Lent.
Kinéztem egy telefon típust, ami nagyon bejön, de kise akarom bontani, kb 2 évig a dobozából.
a dobozban külön van hozzá csomagolva minden, aksi, hátlap,stb.
az érdekelne ha majd 2 év múlva kb kibontom, és beüzemelem, minden rendesen fog működni, főleg aksi téren.
Addigra olyan mobil lesz új modell, ami jobban fog tetszeni,
már kinéztem én is, hogy 2 év múlva mit szeretnék:
Samsung S25 Ultra
... és szintén pót telefonnak,
utcára továbbra is a J5 maradna,
nem merném kivinni az utcára egy milliós eszközt.
:)
De minek neked "pót" telefon? Ha valami történne a rendes telefonoddal, akkor szeretnél egy tartalékot? Miért nem jó egy filléres használt? Vagy esetleg miért nem rakod félre az előző telefonodat, ha még működik? De egyáltalán minek neked pót telefon, ha tényleg gáz lenne, akkor bármikor, bárhol tudsz venni filléres olcsó, vagy használt telefont, ha nagyon muszáj.
Kérdésre válaszolva: semmi sem garantálja, hogy jól füg működni.
Mert nyomógombos teló fan vagyok, és az új nokia 3310-re fáj a fogam újonnan.
lehet nem értitek, de a felkapott nyomógombos telefonokat, nagyon de nagyon hamar elkapkodják.
"Mert nyomógombos teló fan vagyok, és az új nokia 3310-re fáj a fogam újonnan."
Ez a telefon 2017-es és már ezer helyen leírták, hogy egy hitvány utánzata az eredetinek. Ne aggódj, ha most lehet kapni, akkor 2 év múlva is lehet.
Nem hiszem.
igen főleg mindenki okos teló fan, de hiddel utolsó, a nyomógombos telóknak is nagy piaca van, főleg mióta 4g képesek.
nem mindenki van oda a palacsinta sütö méretű telókért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!