Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy telefont a Yettelné...

Vettem egy telefont a Yettelnél előfizetéssel, lemondhatom?

Figyelt kérdés
A telefont a barátomnak vettem az ő pénzén, de az én nevemre. Szakitani akarok vele végleg és csak ennyi tart vissza. Tudom hülye voltam stb....megoldást keresek. 2 év hűségidővel van a teló és fél év már eltelt a vásárlás óta. A számlákat eddig rendesen fizette nekem és meg utaltam tovább. Utóbbi 2 hónapban nullás számla jött mivel most vonódott le a biztositékja amit pluszba fizettünk. Át tudom iratni a nevére, ha neki nincs magyarországi lakcime? Bemehetek nyugodtan azzal a zettel ügyfélszolgálatra, h barátomnak vettem a telót és ő a haszonélvezője annak ellenére, hogy nem lehet mivel nincs lakcime? Mennyire fognak engem megbszni ezért a yettelesek?

#telefon #előfizetés #lemondás #tarifa #telefon tarifacsomaggal
2023. máj. 3. 23:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Inkább vele kötöttél volna hűségszerződést!
2023. máj. 3. 23:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elhajtanak valszeg azzal, hogy semmi közük a barátodhoz meg a lakcíméhez. Veled van szerződés és szevasz.
2023. máj. 3. 23:40
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Átiratod a nevére, de ebbe bele kell mennie, ott kell lennie aláírni a szerződést. Vagy felmondod és kiperkálod a kötbért. Minél később teszed ezt meg annál nagyobb lesz az összeg, mert az igénybevett kedvezményt kell kifizetni.
2023. máj. 3. 23:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ha az előfizetést megtartod, letiltod a SIM kártyát és a telefont, elvesztetted címszóval. Nálad kell legyenek ehhez a vásárlást igazoló számlák, de mivel te vetted feltételezem megvan. Onnantól ő nem tudja használni sem az előfizetést, sem a telefont (legalábbis magyar hálózaton nem). Kérsz új SIM kártyát, az előfizetés megmarad, de már te használhatod a saját készülékedben. Vagy elteszed pihenni, ha nem akarod használni, de drágább lenne a kötbér mint másfél évig fizetni a számlát.
2023. máj. 3. 23:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

ma 23:50

Az "elveszett" telefon részleteit attól még fizetnie kell.

2023. máj. 3. 23:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Senki nevére nem tudod atiratni bemondasra.
2023. máj. 4. 00:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem írta hogy részletre vette volna, azt írta hogy a barátja pénzén vette és eddig fizette a számlát neki és továbbutalta.
2023. máj. 4. 00:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#7 Ha nem részletre vett telefont,akkor minek írt volna alá 2 év hűségidőt? 😉

Amúgy át lehet iratni mint a telefont, mint pedig az előfizetést,mi is átraktuk mikor szétmentem az exel, viszont ebben az esetben ki kell fizetni a telefon fennmaradó törlesztőrészletét egyben.

2023. máj. 4. 00:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Vettem egy telefont a Yettelnél előfizetéssel, lemondhatom?"

Igen, lemondhatod. Csak a 2 év hűség és a telefonvásárlás miatt akkora lesz a kötbér, hogy nem kapsz majd levegőt.

"Át tudom iratni a nevére, ha neki nincs magyarországi lakcime?"

Az átíráshoz a két félnek személyesen kell megjelennie, te egymagad nyilván nem teheted meg. A több itt:

[link]

"Bemehetek nyugodtan azzal a zettel ügyfélszolgálatra, h barátomnak vettem a telót és ő a haszonélvezője annak ellenére, hogy nem lehet mivel nincs lakcime?"

Te vagy szerződéses kapcsolatban a Yettellel, senki más. A telefont és a simet a Tiszába is dobhatod, csak fizesd a havidíjat.

Szóval úgy látom, ez a nyakadon marad.

2023. máj. 4. 02:51
 10/12 NTBS ***** válasza:
84%
Lemondható, csak ki kell fizetni a cég által megállapított díjakat.
2023. máj. 4. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!