Hogyan lehet kikapcsolni iphone-on, hogy ne javasolgasson jelszavakat?
Megbolondulok tőle :D Iphone 13, és mindenhova erős jelszót akar javasolni, ami hagyján de ugye ki is tölti.
Az otp-be pl egyenesen katasztrófa így belépni. Ha simán kinyomom a jelszókitöltést akkor ugyan kikapcsol viszont a mentett jelszavaimat sem írja be.
Látod ezért kellett volna Androidot venni.
Ennyit ér az ios
Miért baj az ha javasol jelszót? Elmented és utána faceID-vel beilleszti. Nem kell megjegíezned.
Beállítások -› Jelszavak -› Jelszóbeállítások -› Automatikus kitöltés ki.
A droidosok meg adják csak meg továbbra is a négy csillagos jelszavaikat mindenféle jött-ment alkalmazásban, utáne meg csodálkoznak, hogy "feltörték" az instájukat meg a facéjüket.
Azt akarod kikapcsolni hogy NE javasolgasson?
De hát már most is javasolgat!
"A droidosok meg adják csak meg továbbra is a négy csillagos jelszavaikat mindenféle jött-ment alkalmazásban, utáne meg csodálkoznak, hogy "feltörték" az instájukat meg a facéjüket."
Hát fiam, téged sem az eszedért szeretnek :D :D :D
Javasol, és be is írja.
Pl OTP.
Kitöltöm az azonosítót, majd a számlaszámom, majd a jelszóhoz érve ő kitölti azzal amit javasol. Én azt több gombnyomással eltávolítom, hogy beírhassam a saját jelszavam, amire kitörli az azonosítómat is, tehàt azt is írhatom be újra. Nagyon bosszantó.
De miért javasol jelszót? Nem értem.
Nekem be van kapcsolva az automatikus jelszó kitöltés, de soha nem ajánlott jelszót. Midig csak azzal a jelszóval tölti ki amit elmentettem az adott fiókhoz. Az OTP-nél elég volt egyszer beállítani mindent, utána Face ID-val lehet belépni az alkalmazásba.
Plusz a gyári kulcskarika helyett a Bitwardent használom jelszavak kezeléséhez.
Nem tudom te mit csináltál rosszul, hogy csak úgy random jelszó ajánlásokkal kezdi el kitölteni a mezőket.
Ja így már érthetőbb. Mivel még nincs elmentve jelszó azért ajánlja fel a generált jelszót.
Mentsd el a jelszót és automatikusan be fogja illeszteni legközelebb.
Egyébként meg inkább az OTP appot használd, sokkal kényelmesebb mint böngészőben vacakolni.
"De miért javasol jelszót? Nem értem."
Mert nincs még jelszó elmentve ahhoz a weboldalhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!