Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet kikapcsolni...

Hogyan lehet kikapcsolni iphone-on, hogy ne javasolgasson jelszavakat?

Figyelt kérdés

Megbolondulok tőle :D Iphone 13, és mindenhova erős jelszót akar javasolni, ami hagyján de ugye ki is tölti.

Az otp-be pl egyenesen katasztrófa így belépni. Ha simán kinyomom a jelszókitöltést akkor ugyan kikapcsol viszont a mentett jelszavaimat sem írja be.

2023. máj. 3. 10:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%

Látod ezért kellett volna Androidot venni.

Ennyit ér az ios

2023. máj. 3. 10:07
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
1 ki kérdezte????
2023. máj. 3. 10:08
 3/11 anonim ***** válasza:
5%

1

👍

2023. máj. 3. 12:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Miért baj az ha javasol jelszót? Elmented és utána faceID-vel beilleszti. Nem kell megjegíezned.

Beállítások -› Jelszavak -› Jelszóbeállítások -› Automatikus kitöltés ki.

A droidosok meg adják csak meg továbbra is a négy csillagos jelszavaikat mindenféle jött-ment alkalmazásban, utáne meg csodálkoznak, hogy "feltörték" az instájukat meg a facéjüket.

2023. máj. 3. 12:45
 5/11 Szirty ***** válasza:

Azt akarod kikapcsolni hogy NE javasolgasson?

De hát már most is javasolgat!

2023. máj. 3. 14:28
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

"A droidosok meg adják csak meg továbbra is a négy csillagos jelszavaikat mindenféle jött-ment alkalmazásban, utáne meg csodálkoznak, hogy "feltörték" az instájukat meg a facéjüket."

Hát fiam, téged sem az eszedért szeretnek :D :D :D

2023. máj. 3. 14:29
 7/11 A kérdező kommentje:

Javasol, és be is írja.

Pl OTP.

Kitöltöm az azonosítót, majd a számlaszámom, majd a jelszóhoz érve ő kitölti azzal amit javasol. Én azt több gombnyomással eltávolítom, hogy beírhassam a saját jelszavam, amire kitörli az azonosítómat is, tehàt azt is írhatom be újra. Nagyon bosszantó.

2023. máj. 3. 15:21
 8/11 anonim ***** válasza:

De miért javasol jelszót? Nem értem.

Nekem be van kapcsolva az automatikus jelszó kitöltés, de soha nem ajánlott jelszót. Midig csak azzal a jelszóval tölti ki amit elmentettem az adott fiókhoz. Az OTP-nél elég volt egyszer beállítani mindent, utána Face ID-val lehet belépni az alkalmazásba.

Plusz a gyári kulcskarika helyett a Bitwardent használom jelszavak kezeléséhez.

Nem tudom te mit csináltál rosszul, hogy csak úgy random jelszó ajánlásokkal kezdi el kitölteni a mezőket.

2023. máj. 3. 17:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Ja így már érthetőbb. Mivel még nincs elmentve jelszó azért ajánlja fel a generált jelszót.

Mentsd el a jelszót és automatikusan be fogja illeszteni legközelebb.

Egyébként meg inkább az OTP appot használd, sokkal kényelmesebb mint böngészőben vacakolni.

2023. máj. 3. 17:22
 10/11 anonim ***** válasza:

"De miért javasol jelszót? Nem értem."

Mert nincs még jelszó elmentve ahhoz a weboldalhoz.

2023. máj. 3. 17:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!