Megéri megvenni egyszer egy drágább telefont és tovább használni vagy egy olcsóbbat kevesebb ideig?
Figyelt kérdés
2023. máj. 2. 20:47
11/12 anonim válasza:
Én az olcsót használom sokáig, a Redmi Note 4em 2018ban vettem.
12/12 anonim válasza:
Nézd, 4 éve pocophone f1et vettem. Ez 85e Ft volt, mai napig minden fut rajta hibátlanul nem akad nincs semmi ami miatt cserélném.
Ha 200ert vettem volna telefont akkor 115e ft-al költöttem volna többet , 4 év kamataval 150e Ft.
Ha most kidobom a telefont 150 ezerért vehetnek újat, és lenne egy Vadi új telefonom. Én úgy gondolom 150ezerert ma tudnék olyan telefont venni ami jobb mint egy 4 éve 200ezer forintos telefon, 4 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!