Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung régebbi A5 okostelefon...

Gyuribacsika kérdése:

Samsung régebbi A5 okostelefonom néha magától újraindul vagy belassul, akadozik. Ötlet ?

Figyelt kérdés
Hardveres vagy szoftveres gond lehet ? Régebbi android van rajta. Nem merem frissiteni, félek hogy ezzel a hardverrel újabb android verzió még lassabb lenne. Mit javasoltok ?

2023. máj. 2. 16:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Merjem frissiteni az android rendszert ? Nem lesz még rosszabb ? Nem értek a telokhoz. De abból kiindulva, hogy egy régi asztali számitógépre is a egy régi hardveres kongigurációra, mondjuk egy windows 10 et akarok telepíteni, ami ugye frissebb és még ha a hardver el is indul vele, de csiga lassú lesz.
2023. máj. 2. 18:04
 2/4 anonim válasza:

Szia, a régebbi androidoknál, mint a Tied, gyakran előfordul ez a probléma, főleg ha kevés memóriája van, és előtte több tulaja volt. A gyári törlés ideiglenesen orvosolja a problémát, de ezzel mindened törlődik a telefonról, és ez nem jelent hosszú távú megoldást. A frissítés javítani - szerintem - nem fog rajta, de talán rosszabb sem lesz tőle.

Sajnos ilyenkor egy új telefon vásárlása javasolt, mostmár legalább 4GB memóriával (javaslom az Oppo márkát).

Remélem valamit segíthettem.

2023. máj. 4. 20:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. A magától újraindulással lehet valamit kezdeni ?

A gyári beállitások visszaállítást nem nagyon szeretném az adatok miatt. Azon gondolkodtam, hogyha egy új Samsungot vennék arra elvileg egy az egyben átlehet másolni minden adatot a régiről ugye ? Csak kell plusszba vennem egy Sim kártyát.

2023. máj. 5. 18:38
 4/4 anonim válasza:

Nem tartom magam kifejezetten telefon-szakértőnek, de egy sim kártyával át tudod másolni a fotókat, videókat, stb.

Az újraindulást nem tudom miért csinálhatja.

Én mindenképp ajánlom, hogy menj el egy telefon szaküzletbe, és kérdezd meg ott, hogy ők mit javasolnak.

2023. máj. 6. 07:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!