Samsung régebbi A5 okostelefonom néha magától újraindul vagy belassul, akadozik. Ötlet ?
Szia, a régebbi androidoknál, mint a Tied, gyakran előfordul ez a probléma, főleg ha kevés memóriája van, és előtte több tulaja volt. A gyári törlés ideiglenesen orvosolja a problémát, de ezzel mindened törlődik a telefonról, és ez nem jelent hosszú távú megoldást. A frissítés javítani - szerintem - nem fog rajta, de talán rosszabb sem lesz tőle.
Sajnos ilyenkor egy új telefon vásárlása javasolt, mostmár legalább 4GB memóriával (javaslom az Oppo márkát).
Remélem valamit segíthettem.
Köszönöm a választ. A magától újraindulással lehet valamit kezdeni ?
A gyári beállitások visszaállítást nem nagyon szeretném az adatok miatt. Azon gondolkodtam, hogyha egy új Samsungot vennék arra elvileg egy az egyben átlehet másolni minden adatot a régiről ugye ? Csak kell plusszba vennem egy Sim kártyát.
Nem tartom magam kifejezetten telefon-szakértőnek, de egy sim kártyával át tudod másolni a fotókat, videókat, stb.
Az újraindulást nem tudom miért csinálhatja.
Én mindenképp ajánlom, hogy menj el egy telefon szaküzletbe, és kérdezd meg ott, hogy ők mit javasolnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!