Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A NovaPhone jó oldal? Megbízható:

A NovaPhone jó oldal? Megbízható:

Figyelt kérdés
Onnan szeretnék rendelni, de még nem hallottam róla véleményt

2023. máj. 2. 14:01
 1/3 anonim válasza:
Mar rendeltem toluk tobbszor, idaig nem volt gond, rendben volt. Jofejek, porognek.
2023. máj. 2. 19:49
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2023. máj. 3. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nemrég vettem tőlük, és elégedett vagyok a kapott készülékkel. Online rendeltem csomag automatába (úgy olcsóbb a kiszállítás), és alacsonyabb áron adták, mint a nálunk bármelyik használt mobil bolt. 5G képes telefont kerestem megfizethető árban, mivel már nálunk is van 5G, és nekem korlátlan a csomagom.

Azért nem újat vettem a szolgáltatótól, mert egyrészt nem szeretnék két év hűséget aláírni, másrészt hitelbe sem szeretnék belemenni ez miatt. De úgy gondolom, hogy annál jobbat a szolgáltatótól sem kaptam volna, mint a Novaphonenál, és ez így legalább az enyém, nem tartozom senkinek. Biztos van, aki nem ért egyet velem, de így sokkal jobb érzéssel használom, mintha két évig fizetnem kellene, ha pedig véletlen elejtem, akkor nem az van, hogy még fizetnem kell és már rossz.

febr. 4. 14:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!