Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia vs Sony Ericsson vs...

FAKESZmester kérdése:

Nokia vs Sony Ericsson vs Samsung vs LG?

Figyelt kérdés
szerintetek melyik a legnagyobb/legjobb telefonmárka?
2010. okt. 9. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem Sony Ericsson. :)
2010. okt. 9. 17:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Legjobb a Nokia, minőségre. Legnagyobb a Samsung, gyártási mennyiségre. Legdizájnosabb az SE, legolcsóbb az LG. A Nokiával jelenleg a legnagyobb bajom, hogy túlságosan erőltetik azt a gagyi Symbianjukat. Ha lenne Nokia Androidos telefon, olyat vennék. Most még inkább küzdök a lassan 4 éves telefonommal (Nokia), aztán meglátom. Samsungon gondolkodok, ha nem Nokia, vagy HTC.
2010. okt. 9. 17:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Én sorrendem így van: Samsung, Nokia, Sony Ericsson, LG:) A Samsung rengeteg jó telefont kiadott.A Nokia úgyszintén hihetetlen jó telefonokat képes kiadni.SE inkább a szórakoztató telefonok királya:) Az LG, hát az LG nem a legjobb még telefonokba, de egy idő múlva tuti ők is belejönnek úgy mint a Samsung:)
2010. okt. 9. 17:57
 4/12 anonim válasza:
0%

1.Sonny Ericcson

2.Samsung

3.Nokia

Ez attól függ hogy ki melyikhez szokott jobban deh szerintem ez a sorrend. :-)

2010. okt. 9. 18:38
 5/12 anonim válasza:
jah és én vok az előző és a 2. az LG
2010. okt. 9. 18:40
 6/12 anonim ***** válasza:

1.Nokia

2.Sony Ericsson

3.Samsung

4.LG

De attól függ, konkrétan milyen telefonra gondolsz. Mert pl egy Samsung galaxy s, vagy egy wave 100x jobb, mint a Nokia 5230, vagy 5800 pl...

2010. okt. 9. 20:59
 7/12 A kérdező kommentje:

valoban attol is függ h mire használják

azt meg nem gondolom h a samsung vezetne gyártás mennyiségileg...

errol valaki tudna linket irni grafikont vagy valamit? megköszönném:)

2010. okt. 10. 10:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a nokia és a Samsungok között nem tudok dönteni. A nokiák nagyon minőségiek de tényleg erőltett már a symbian viszont sztem a Samsungok csinálják a legszebb telefonokat. Kevés olyan samsungot tudnának nekem mutatni amire azt mondanám nem szép. viszont úgye ez izlés és pofon kérdése már. Utána sonnyk (ebből mondjuk kevés van ami tetszik, de semmiképp nem rossz telefonok és ugye izlés-pofon kérdése ez is.) Lg-t viszont 1x vettem, eladtam és nem is fogok soha többet!!
2011. jan. 8. 11:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem, nem tudok, de olvasataimat megosztom veled. A legtöbbet eladott készülék a Nokia. De figyelembe kell venni, hogy a Nokiából rengeteg olcsó, billentyüs telefont adnak el, amely ugye felnyomja az eladások számát. Tehát a Nokia adja el a legtöbb telefont darabszámra, de mondom azért, mert rengeteg olcsó telefont vesznek a középkoruak. A mobiltelefonpiac vezetője a Samsung, olyan szinten, hogy ők képesek a legnagyobb pénzt kivenni a piacból. Tehát a Samsung mobiltelefon ágának profitja nagyobb a Nokiánál, az Apple-nél, a Sony Ericssonnál, az LG-nél és minden más gyártónál. Tehát mondhatjuk ők a legsikeresebbek, mivel ugye minden vállalat a profitért gürcöl és mivel a Samsung profitja a legnagyobb ez azt jelenti, hogy ők a nyertesek. Biztos vagyok benne, hogy pár éven belül a Samsung lenyomja a Nokiát, lásd Nyugat Európát és Amerikát, ahol a legtöbbet eladott, legmegbizhatobb és legnagyobb profitot termelő mobilmárka a Samsung. Az új okostelefonjaikkal nagyon odacsaptak a piacnak, Galaxy S, WaveII, OMNIA7,..stb..Mig a Nokia a szar Symbiannal küszködik. Tehát a kérdésedre a válasz: A legnagyobb eladásban a Nokia, profitban a Samsung.

Eladásban:

1. Nokia

2. Samsung

3. LG

4. Research In Motion (BlackBerry)

5. Sony Ericsson

Profitban:

1. Samsung

2. Nokia

3. Apple

4. LG

5. Research In Motion (BlackBerry)

Ez mérlegképes felmérés, amelyet a 2010 Q1-Q3-ra vonatkozoan olvastam. A legjobb, az mindenkinek más.

2011. jan. 8. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Utáltam a Samsungot, mig el nem kezdett normális telefonokat gyártani. Miután megláttam a Galaxy S-et és miután kaptam egy OMNIA 7-est, nekem az lett az Isten!! Mindenféle telefonom volt már, de 2011-ben sztem a Samsung a legjobb. Nokia-ocska Symbian, amit soha meg nem unnak. Sony Ericsson-nagyon minőségi és tartós telefonok, viszont számomra túldiszitettek, LG-NO COMMENT, utálom azota mind az L és ming a G betüt, még szerencse h nincs ien betű a nevembe...Apple-túlárazott reklámcuccok, amelyek nagyon jók, csak nem azért az árért. Még akárki látta az OMNIA 7-emet, leesett az álla, h vazze...ilyen telefont ki tud gyártani?? A minőség non-plus-ultrája az utolsó porszemig, ami rajta van. És hát a Windowsszal is nagyon jóba lettünk. El kell ismerni, h a Samsung sokat nött az utobbi időbe mind minőségben, mind szépségben és megbizhatóságban.. Jaj, 2 éve el sem hittem volna h ilyent tudok mondani egy olyan gyártóra amit mindig is magasról leszartam...A Nokia a stabil mult és a Samsung a profi jövő. A többi csak parasztvakitás.
2011. jan. 8. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!