Hol tudom megnézni Dominó kártyám érvényességi idejét telefonszám beírása alapján ?
Figyelt kérdés
2 db. 1 éves Telekom dominó készülékem van.
Hol, található meg az oldal ahová beírom a mobilszámot és megtudom az érvényesség idejét ?
Köszönöm, ha segítesz !
2023. ápr. 28. 09:11
1/7 Szirty válasza:
Azt nem tudom, de alternatív megoldás:
Írd be abba a készülékbe amelyikben a dominó kártya van hogy:
*102#
és nyomd a hívás gombot.
kapni fogsz egy üzenetet amiben benne van az egyenleged és az érvényesség dátuma.
4/7 A kérdező kommentje:
Talán rosszul fogalmaztam bocsi. Az Ėves dominokårtyam lejåratåra gondoltam.Ezt szeretnėm megtudni? Volt a Telekomnak egy oldala,ahol telfonszåm beutėse után kiírta az ėvet,hónapot,napot..
2023. ápr. 29. 13:23
5/7 A kérdező kommentje:
Elnėzėst vėn ember vagyok 😣
2023. ápr. 29. 13:26
6/7 Szirty válasza:
Már írtam. Beírod hogy *102#
A készülék meg kiírja az egyenleget és az érvénesség végét (év, hónap, nap).
Nem hiszem hogy ennél egyszerűbb és/vagy gyorsabb web oldalakat turkálni vagy applikációval szöszmötölni.
Ez nem felel meg? Nincs kéznél a készülék?
7/7 anonim válasza:
Az adategyeztetésről meg küldenek sms-t hogy mikor esedékes,többi meg *102# hívás ahogy előttem írták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!