Soha nem volt Iphone-om. Az iPhone5 mennyire jól használható telefon? Elmegy még?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 21:46
1/18 anonim válasza:
Már nem szabad IPhone 5-öt venni, mert már elavult, és sem az Apple, sem pedig az alkalmazásfejlesztők sem támogatják. IPhone 10 alatt már nem szabad IPhone-t vásárolni, az IPhone 8-nak is idén jár le a szoftveres támogatottsága.
2/18 anonim válasza:
11 éves telefon...
Szoftveresen is elavult már, szinte semmi mai appot nem lehet rá letölteni.
Ne vedd meg!
iPhone 8 alatt ne vegyél iPhonet!
4/18 anonim válasza:
Már teljesen elavult és semmilyen szoftveres támogatás sincs rá.
6/18 anonim válasza:
5 Hiaba adjak ingyen, nem hasznalhato.
7/18 anonim válasza:
Nem, kb. semelyik alapvető alkalmazás nem tölthető le rá, mivel az a verziójú szoftver, amit megkövetel az alkalmazás, nem érhető el iPhone 5-ön.
8/18 Ypszilon1980 válasza:
Nekem ugyan 6S van, de épp 10-én jött rá ki egy frissítés IOS 15.7.5-re, nem tudom az jó-e, de van rá még mindig ezek szerint. Appok is működnek rajta rendesen, rengeteg appot rá lehet tölteni és rendben működnek. Jó, lassú meg hamar merül az akksi benne...., nem a mai viszonylatra való.
9/18 anonim válasza:
A 6S még bőven rendben van, az iOS 15 még évekig megfelelő lesz az alkalmazásokhoz. iPhone 5-re viszont iOS 10.x a legújabb verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!