Hulye vagyok ha minden evben megveszem az uj samsungot vagy az uj iphonet?
Figyelt kérdés
Nem tudom, nekem valahogy mind a ketto OS bejon, az android meg az ios is, az egyik evben samsungot veszek, a masik evben iphone-t, nem a legolcsobb mulatsag, ezert nincs kocsim, de valamit valamiert igazam van?2023. ápr. 24. 20:09
21/31 anonim válasza:
Igen, mert nem ismered az ékezetes betűket.
22/31 anonim válasza:
19# lehet, hogy egy 5000.- forintos nyomógombost használ.
23/31 anonim válasza:
22
Azt tudtad, hogy akinek nyomógombos telója van sokkal okosabb ember, mint egy taperolós telóstól, mert minimum 15 gombot is tud kezelni a 2 gombosokkal szemben;)
24/31 Morzsi007 válasza:
Ezt eddig nem tudtam. Ezek szerint régen okosabb voltam. 🙂
25/31 anonim válasza:
Igen.
Mi nyomógombosak okosabbak vagyunk, és tudunk használni ékezeteket. :)
Párszor már leírtam, hogy a baj ott kezdődik ha a telefonjuk okosabb náluk. :)
26/31 A kérdező kommentje:
Nem használok ékezetet mert a gépen angol billentyűzetem van, azt meg át kell állítani és egy mondatot 30 percen keresztül írok úgy, szóval nem szoktam használni ékezetet, csak telefonon.
2023. ápr. 26. 13:26
27/31 A kérdező kommentje:
19, most iPhone 14 Pro-m van
2023. ápr. 26. 13:27
28/31 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 26. 13:32
29/31 anonim válasza:
Azigen csavo, hat en nem hittem el, gratulalok.
30/31 Morzsi007 válasza:
És mi lesz a következő? Samsung?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!