Miert mondjak sokan hogy az iphone az szar, meg az 50 ezres android jobb?
"az iphone az szar, meg az 50 ezres android jobb"
Konkrétan ki mondja ez?
Szerintem minden jobb az iphonenal
iphone 6 om volt, most vettem egy 50 ezres telefont es sokkal jobb az akksija, ennyit errol, uraim!
2, nezd meg a kommenteket ennel a videonal: https://www.youtube.com/shorts/GjBrjB-_LBM
de nem csak itt vannak ilyenek, barmelyik iphoneos video alatt lehet olvasni, hogy "az iphone az szar"
Mert az iPhone generációról generációra bizonyítja, hogy csak a márkanevet veszed meg a pénzeden, nem pedig egy fejlődő, hasznos terméket (sőt, sokszor kifejezetten szembe köpik a felhasználókat azzal, hogy lassítják a régi telefonokat, az újak tervezésénél pedig nem veszik figyelembe a vásárlók igényeit).
Az android pedig folyamatosan korszerűsít; a legolcsóbb telefontól kezdve a legdrágábbig az összes telefont a maximumra tervezik.
Magyarán a félmillás ájfónoddal elég súlyosan átbsznak, míg ha egy 50ezres androidot veszel, akkor jól jársz az ár/érték aránnyal. A drága androidról meg nem is beszélve.
Kb olyan, mint a tipikus suttyóknak való dizájner ruhamárkák. A gucci melegítő hamarabb kiszakad, mint az, amit a sarki butikban vennél.
"Én azoktól hallom, hogy fos a Iphone akiknek még nem volt és fixen nem is lesz mert annyi pénzt még nem is láttak egyben amennyibe egy új készülék kerül."
Érdekes, én meg pont fiatalabb suttyók kezében látom, akiknek hó végén már kajára sincs pénze, de megveszik hitelre meg részletre a "menő" iphone-t, igaz, mire kifizetik, a negyedét se éri!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!